DYSCORDIA – THE ROAD TO OBLIVION

0
Dyscordia

TITEL: THE ROAD TO OBLIVION

BAND: DYSCORDIA

LABEL: EIGEN BEHEER

JAAR: 2024

WAARDERING: 7,5

Dyscordia hun nieuwste album, ‘The Road to Oblivion’, is een spannende reis door de rijken van melodieuze progressieve power metal. Vanaf het allereerste nummer toont het album het onmiskenbare talent van de band voor het maken van ingewikkelde melodieën en deze naadloos te laten samensmelten met krachtige riffs en rijdende ritmes.

Elk nummer op het album is een bewijs van de beheersing van hun vak, met stijgende zang van Piet Overstijns, grunts van Stefan Segers, ingewikkeld gitaarwerk en dynamische songstructuren die luisteraars op het puntje van hun stoel houden. Op dit album combineert de band agressieve riffs naadloos met stijgende melodieën, en daarnaast benadrukken ze hun talent voor het creëren van epische, anthemische refreinen. Vele tracks lenen zich ervoor om het publiek in een mum van tijd mee te laten zingen.

Over het geheel genomen is Dyscordia’s ‘The Road to Oblivion’ een ijzersterke toevoeging aan hun discografie en verstevigt het hun plaats in de melodieuze progressieve power metal scene. Met zijn onberispelijke muzikaliteit zal dit album zowel oude fans als nieuwkomers zeker boeien.

Voor fans van Manticora, Ghost Ship Octavius, Serious Black, Aldaria, Anthriel, Ascendia, Enbound en dergelijke…

Geschreven door: Martijn Lieffers

Dyscordia is:

Piet Overstijns: Vocals
Stefan Segers: Vocals & Guitars
Martijn Debonnet: Guitars & Backings
Guy Commeene: Lead guitars
Wouter Nottebaert: Bass & Backings
Chevy: Mahieu Drums

The Road To Oblivion | Dyscordia (bandcamp.com)

DYSCORDIA KOMT MET NIEUW ALBUM EN ORGANISEERT RELEASEPARTY – Nieuws (rockezine.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *