COBRA SPELL

Cobra Spell

CONCERTFOTO’S VAN COBRA SPELL OP HELL OPEN AIR – DIEST, BELGIË

Klik op de thumbnails om de foto’s van Cobra Spell in het groot te zien.
Alle foto’s zijn gemaakt door Martijn Lieffers.

Bio:

COBRA SPELL is een opwindende internationale heavyrockband uit de jaren 80, opgericht in 2019 door gitaarfenomeen Sonia Anubis. Zanger Kristina Vega, bassist Roxy Herrera, ritmegitarist Noelle dos Anjos en drummer Hale Naphtha completeren het kwintet, dat getekend is bij het belangrijkste Oostenrijkse label Napalm Records.

Love Venom

De band bracht in september 2020 hun debuut-EP Love Venom uit. De release kreeg enthousiaste reacties en positieve recensies van over de hele wereld. Omdat fans verlangen naar meer van de band, beantwoordde COBRA SPELL de oproep en ging snel aan de slag met hun volgende release.

Anthems of the Night

Anthems of the Night, hun tweede krachtige EP, werd in december 2021 opgenomen in PKO Studios en werd geproduceerd, gemixt en gemasterd door Alejandro Gabasa Barcoj van Comeback Studios. De release bevat de nummers Addicted to the Night en The Midnight Hour. Video’s voor de nummers, samen met de single Flaming Heart uit 2022, zijn te vinden op het officiële YouTube-kanaal van de band, dat bijna 20.000 abonnees heeft en nog steeds groeit.

666

COBRA SPELL is klaar om de wereld te veroveren met zijn unieke aanstekelijke melodieuze metal. Hun volledige debuutalbum 666 is op 1 december 2023 gereleased. PRE-ORDER HIER

HELL OPEN AIR 2024 – DIEST – BELGIË – (rockezine.nl)