Dragonforce

CONCERTFOTO’S VAN DRAGONFORCE IN 013 TILBURG

Op 25 februari 2024 speelde Dragonforce in een afgeladen volle 013 in Tilburg. Het publiek was al in de juiste stemming gebracht door de voorprogramma’s Infected Rain en Amaranthe. Het was zo druk dat de mensen noch buiten de ingangen van de hoofdzaal aan het kijken waren. De balkons zaten ook tot de nok toe vol.

Niets was te gek voor voor dit concert. Ze hadden twee nagebouwde Arcade gamekasten op het podium staan waarop de gitaristen regelmatig bovenop stonden te spelen. Confettikanonnen, vlammen, neon zonnebrillen, het kan niet gek genoeg bij Dragonforce.

Dat Dragonforce een populaire band is was duidelijk te merken. De muziek van Dragonforce wordt zelfs al aan de nieuwe generatie doorgegeven heb ik wel gezien.

Hieronder een aantal foto’s van het concert plus daaronder nog een sfeervideootje. Klik op de thumbnails om vergrote versies van de foto’s te zien.

Bio

Opgericht in 1999, heeft het publiek over de hele wereld gefascineerd met hun zeer succesvolle platen en iconische singles, waaronder de platina-verkopende hit ‘Through the Fire and Flames’ – de ultieme uitdaging voor gamers in het legendarische ‘Guitar Hero III: Legends Of Rock’. Bekend om hun epische composities die de grenzen van heavy metal verleggen, verkent DRAGONFORCE op hun langverwachte nieuwe full-length een breder scala aan verschillende muziekstijlen dan ooit tevoren, waarbij ze hun geluid evolueren tijdens de opwindende muzikale reis.

DRAGONFORCE is:
Herman Li – Guitar, Backing Vocals
Sam Totman – Guitar, Backing Vocals
Marc Hudson – Vocals
Alicia Vigil – Bass, Backing Vocals
Gee Anzalone – Drums, Backing Vocals


Online:
WEBSITE
YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
TIKTOK
FACEBOOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *