FLOWERLEAF – DE PUL – UDEN – NEDERLAND

0
Flowerleaf

CONCERTFOTO’S VAN FLOWERLEAF, VOORPROGRAMMA VAN SERENITY, IN DE PUL UDEN, NEDERLAND. GEFOTOGRAFEERD OP 24-02-2024

Flowerleaf was de eerste van vier bands deze avond. Ze gaven een strakke show voor een al aardig volle zaal. Meesterlijk waren de diepe grunts van zangeres Vivs Takahashi. Ik was zo onder de indruk dat ik helaas ben vergeten een kort (sfeer)filmpje te maken. Maar hieronder zijn in ieder geval de foto’s. Klik op de thumbnail voor een grotere variant.

Korte bio:

FlowerLeaf, afkomstig uit Brazilië, is een metalband die hun nieuwe thuis in Duitsland heeft gevonden.

Samengesteld uit Florian Mathes op drums, Marcelo Kaczorowsky op bas, Vivs Takahashi op zang, en met de nieuwe aanwinst op gitaar, Luca Schulte-Kellinghaus, heeft FlowerLeaf melodieuze en betoverende nummers met verpletterende riffs en krachtige zang die een uniek en dynamisch geluid creëren. .

Het ongelooflijke stembereik van Vivs is een echt hoogtepunt van het kenmerkende geluid van FlowerLeaf, dat symfonische elementen bevat om hun muziek een etherische kwaliteit te geven. Variërend van cleane, zachte zang tot intense screams en grunts, de zang van Vivs is een kracht om rekening mee te houden.

Samen met de sterke drumlijnen van Florian, bestaande uit zijn moderne en extreme metalachtergrond, de stuwende baslijnen van Marcelo en het bekwame gitaarspel van Luca, creëert FlowerLeaf een krachtige muur van geluid die werkelijk indrukwekkend is.

Of het nu op het podium of in de studio is, FlowerLeaf trekt de aandacht en zorgt voor een energieke muzikale ervaring.

​LINE-UP:
Vivs Takahashi – zang
Marcelo Kaczorowsky – bas
Florian Mathes-drums
Luca Schulte-Kellinghaus-gitaar

Online:

flowerleafband.com

Facebook

Instagram

YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *