TEMPERANCE – DE PUL – UDEN – NEDERLAND

0
Temperance

TEMPERANCE IN HET VOORPROGRAMMA VAN SERENITY IN DE PUL IN UDEN NEDERLAND

FOTO’S GEMAAKT DOOR MARTIJN LIEFFERS

Temperance, het laatste voorprogramma voor Serenity. Het was nu echt al wel druk in de zaal en wat een show gaven ze weg. De sfeer was erg goed. Ook met de verschillende bands onderling. Ze kwamen op het einde van de shows nog het podium op om een klein feestje te vieren. Zie hieronder wat concertfoto’s van het concert wat Temperance gaf.

Bio:

TEMPERANCE is waar uitzonderlijke vocale melodieën, energieke metalgitaarriffs en symfonische sferen in perfecte harmonie samenkomen. Onder leiding van een unieke vocale drieklank weet TEMPERANCE zwaarte te verenigen met een indrukwekkend niveau aan pakkende melodieën die ervoor zorgen dat je meteen op de repeat-knop wilt drukken.

Anders dan de meeste symfonische metalbands brengt TEMPERANCE maar liefst drie vocalisten samen, die allemaal hun eigen stijl en smaak aan het ensemble toevoegen. Door de line-up uit te breiden met professionele opera/metal zangeres en vocal coach Kristin Starkey bereikt de essentie van de charismatische zangeres Michele Guaitoli (Visions of Atlantis) en mastermind zanger/gitarist Marco Pastorino (Serenity) een hoger niveau.

Tourgeschiedenis:

De afgelopen vier jaar heeft de band wereldwijd meer dan 200 shows gegeven, waaronder een volledige Europese tour ter ondersteuning van Luca Turilli’s Rhapsody, een andere EU-tour ter ondersteuning van Serenity, een Japanse tour en ten slotte twee eigen headliner-tours in Europa. Bovendien trad de band op in het voorprogramma van onder meer Nightwish, Slipknot en Within Temptation!
Ter ondersteuning van DIAMANTI werd TEMPERANCE gekozen als speciale gast op de RAW Tour van Tarja Turunen. De band was enorm blij en vereerd om de Queen of Metal zelf in 2022 op de belangrijkste Europese markten te mogen steunen!

Temperance online:

temperanceband.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *