96 BITTER BEINGS BRENGT NIEUWE OPNIEUW OPGENOMEN “RETURN TO HELLVIEW” UIT

0
96 BITTER BEINGS

NIEUWE VIDEO VOOR FLESH INTO GEAR NU UIT!

“RETURN TO HELLVIEW” DIGITAAL VERKRIJGBAAR BIJ NUCLEAR BLAST RECORDS

De invloedrijke rockband 96 BITTER BEINGS uit Los Angeles heeft vandaag hun nieuwe plaat Return To Hellview uitgebracht! De verzameling favoriete, opnieuw opgenomen CKY-tracks uit de tijd van oprichter-gitarist, zanger en primaire songwriter Deron Miller bij de band is nu digitaal verkrijgbaar bij Nuclear Blast Records.

Miller heeft onlangs commentaar gegeven op de plaat:

“Het was geweldig om deze nummers opnieuw te bekijken. Ik had de originele versies al zo lang niet meer gehoord, maar ik kon veel van de heropnames gewoon uit mijn hoofd maken. Toen het opnameproces erop neerkwam dat specifieke details van alle nummers werden behandeld nummers, toen ging ik terug en luisterde naar de originele versies.

Ik hou van alle nummers, maar er zijn altijd problemen geweest die me stoorden aan de originelen. Veel van mijn problemen ermee waren willekeurig en niet zo belangrijk… dingen die ik gewoon wilde oplossen en die de meeste luisteraars niet eens zouden opmerken.Maar er waren een aantal dingen die ik aan deze nummers wilde toevoegen en een aantal dingen die ik eruit wilde halen. Het doel was om mezelf uit te dagen om deze klassieke nummers opnieuw uit te voeren op een manier dat ze als remixen konden worden gehoord in plaats van als heropnames. Ik denk dat het ons is gelukt.

Ik hoop dat veel fans dit album zullen horen als remixen van de originelen. Niet veel bands hebben toegang tot de originele masters die eigendom zijn van platenmaatschappijen en hebben daarom ook niet de mogelijkheid om iets te remixen.We zijn benieuwd naar de reactie.”

Met de release van vandaag heeft 96 BITTER BEINGS een nieuwe video onthuld voor de opnieuw opgenomen single ‘Flesh Into Gear’.

Miller voegt het nummer toe:
“‘Flesh Into Gear’ was een grote hit voor mij en daarom had ik de neiging om het altijd onder een microscoop te leggen. Ik was nooit helemaal tevreden met de mix van het origineel. Ik ben er eindelijk 100% blij mee. Dit hele proces is het resultaat van een gekke perfectionist die dat gevoel van totale voldoening probeerde na te jagen, ik heb het bereikt. Kortom, ik zeg dat ik dit over twintig jaar niet meer zal doen.’

Stream Return To Hellviewhttps://bfan.link/return-to-hellview 

Return To Hellview Tracklisting:

1. Flesh into Gear
2. Sink into the Underground
3. Shock and Terror
4. Inhuman Creation Station
5. Suddenly Tragic
6. The Way You Lived
7. Dressed in Decay
8. Tripled Manic State
9. Shippensburg

Vaudeville’s Revenge,’ ‘Wish Me Dead,’ ‘Fire Skyline‘ en ‘Bloodrock Mania.’

Online:

https://linktr.ee/96bitterbeings
https://www.facebook.com/96BBMusic
https://www.youtube.com/@96BB_Official
https://twitter.com/96bbofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *