AENIMUS – ‘PHOENIX RISE’ RELEASE

0
Aenimus

AFSCHEID IN DE VORM VAN EEN TRACKVIDEO VOOR SINGLE PHOENIX RISE

AENIMUSPAUZEERT VOOR ONBEPAALDE TIJD

AENIMUS, geboren in Bay Area, brengt sinds 2011 baanbrekende progressieve death metal uit. Vandaag biedt de band fans afscheid in de vorm van een trackvideo voor de single ‘Phoenix Rise’.

Bekijk hier de trackvideo gemaakt door Brian Gosling voor ‘Phoenix Rise’:

Seth Stone zegt: “Aan mijn fans, vrienden en familie… Met meer dan een decennium aan samen gedeelde momenten en oneindige herinneringen die voor altijd bij me zullen blijven, heb ik de moeilijke beslissing genomen om Aenimus voor onbepaalde tijd te pauzeren. Bedankt allemaal , voor de steun en liefde door de jaren heen, bij het waarmaken van veel van mijn dromen.

“Bedankt aan alle geweldige muzikanten die deze magische liedjes met mij hebben uitgevoerd en geschreven. Nooit had ik kunnen vermoeden dat ik zou optreden en muziek zou schrijven naast enkele van de beste en meest bescheiden muzikanten die ik nu als familie beschouw. Ik had niets kunnen verwezenlijken hiervan zonder een van jullie.

“Bedankt aan Nuclear Blast Records, Continental Touring en alle anderen binnen de muziekindustrie die Aenimus hebben begeleid en ons de kansen van ons leven hebben gegeven.

‘Daarmee geef ik jullie allemaal nog een laatste nummer, ‘Phoenix Rise’, een afscheid om de tijd die we samen hebben doorgebracht te vieren en een lied om hoop te wekken voor iedereen die het nodig heeft.

“Bedankt, Brian Gosling (gitaar/productie), Cody Pulliam (drums) en John Flynn (bas) voor het delen van jullie geweldige talenten en het schrijven van ‘Phoenix Rise’ met mij.”

Stream:

Stream ‘Phoenix Rise’ nu op alle platforms op: https://aenimus.bfan.link/phoenix-rise

Phoenix Rise

‘Phoenix Rise’ is geschreven door zanger Seth Stone, gitarist Brian Gosling, bassist John Flynn en drummer Cody Pulliam. De single werd opgenomen, gemixt en gemasterd door Brian Gosling in Grimzee Studios.

Dreamcatcher

Dreamcatcher is een conceptalbum dat inspiratie haalt uit horrorromans en films, zoals ‘It’, ‘The Shining’, ‘Hannibal Lecter’ en ‘The Dead Zone’. Het album werd opgenomen door de band terwijl het mixen en masteren werd verzorgd door Jamie King (BTBAM, THE CONTORTIONIST), en bevat gastoptredens van Mike Semesky (INTERVALS, THE HAARP MACHINE), Jamie Hanks (I DECLARE WAR), Brian James (ex -FALLUJAH) Sims Cashion en Leonardo Guzman.

‘Before The Eons’ OFFICIAL MUSIC VIDEO:


‘The Dark Triad’ OFFICIAL TRACK STREAM:


‘Eternal [feat. Sims Cashion]’ OFFICIAL LYRIC VIDEO:


‘Between Iron And Silver’ OFFICIAL VIDEO:Online:
https://www.facebook.com/Aenimus/
https://www.instagram.com/aenimusofficial/
https://twitter.com/aenimusofficial
https://www.youtube.com/@Aenimusofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *