ARION RELEASED ‘WINGS OF TWILIGHT’

0
Arion

FINSE MELODIEUZE METALKOPLOPERS BRENGEN NIEUWE VIDEOSINGLE ‘WINGS OF TWILIGHT’ FEAT. MELISSA BONNY (AD INFINITUM) UIT!

Arion – Wings Of Twilight

Nadat ze als tieners uit het niets voor het publiek opkwamen met het Finse songfestivalkwalificatieprogramma UMK en nu drie volledige, veelgeprezen studioalbums op hun naam hebben staan, hebben de melodieuze metalkoplopers van Finland, ARION, een gloednieuwe single uitgebracht, getiteld ‘Wings of Twilight’. ! De track bevat een gastoptreden van AD INFINITUM-zangeres Melissa Bonny en is geproduceerd door Matias Kupiainen (Stratovarius) en Jacob Hansen (Volbeat).

“Wings of Twilight” (nu beschikbaar op alle digitale diensten via https://arion.bfan.link/wings-of-twilight) vierde zijn livedebuut tijdens de recente 70.000 Tons of Metal-show van de band, een ongelooflijke songtekstvideo. doet bijna denken aan een korte film, wordt nu gestreamd.

Sinds hun oprichting in 2011 viel ARION op door hun ongelooflijke muzikaliteit en songwriting. Na hun voorsprong brachten ze drie studioalbums uit die indrukwekkende streamingnummers behaalden en toerden met bands als Dream Theater, Gloryhammer, Battle Beast of Sonata Arcticato, om er maar een paar te noemen. Hun nieuwe single, ‘Wings of Twilight’ feat. Melissa Bonny markeert een nieuw hoofdstuk in het spannende verhaal van ARION, dus kijk uit want er volgt binnenkort meer nieuws!

Live:
07.06.2024 (NL)Into The Grace Festival, Leeuwarden

ARION is:

Lassi Vääränen (Vocals)
Iivo Kaipainen (Guitars)
Arttu Vauhkonen (Keyboards)
Georgi Velinov (Bass)
Topias Kupianen (Drums) 

ARION – Wings of Twilight – AFM Records (afm-records.de)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *