BAT LANCEERT MUZIEK VIDEO VOOR “REVENGE OF THE WOLF”

0
BAT

NIEUW ALBUM UNDER THE CROOKED CLAW NU UIT!

UNDER THE CROOKED CLAW GERELEASED VIA NUCLEAR BLAST

Vandaag verwelkomt het metalpunktrio BAT uit Richmond, Virginia de release van hun tweede volledige album Under The Crooked Claw via Nuclear Blast Records. BAT, het geesteskind van MUNICIPAL WASTE-gitaristen Ryan Waste en Nick Poulos, steeg tien jaar geleden uit de underground op een donker traject met leren vleugels. De band levert hun eigen met bloed bespatte horror die zwaar leunt op de smerige kant van speed metal.

BAT – Revenge Of The Wolf

Om de release te vieren biedt BAT fans de single ‘Revenge Of The Wolf’ aan. De band keerde opnieuw terug naar horrorregisseur Norman Cabrera om de perfecte beelden te creëren. De video bevatte cinematografie voltooid door Rob Lucas, de montage verzorgd door Mike Mendez, en Maya Kay was verantwoordelijk voor de productie.

Ryan Waste zegt:

“Het wachten is eindelijk voorbij als onze creatie opstijgt en zijn klauwen in de ether laat zinken. Het was een echte test van onze wil om dit beest voor wat voelde als een eeuwigheid op te sluiten. Ik wil vooral mijn bandleden, Nick en Chris, voor hun harde werk en geduld gedurende het hele proces. We schreven deze nummers in grimmige tijden en hun wreedheid wordt daardoor zeker nagebootst.

Chris Marshall zegt: “Ik draag nog steeds de littekens van The Claw.”

Nick Poulos zegt:

“Van noot tot noot, snelheid op snelheid, om te zeggen dat ik trots ben op Under The Crooked Claw is een absoluut understatement. We hebben ons hart, onze geest en onze ziel in deze plaat gestort en ik ben zo trots op wat we hebben het volbracht. Mijn favoriete BAT-aanbod tot nu toe!”

Bestel en stream Under The Crooked Claw nu via: 
https://bat.bfan.link/utcclp

Under The Crooked Claw

Pre-order en pre-save Under The Crooked Claw nu op: 
https://bat.bfan.link/utcclp

Het powertrio, aangevuld met drummer Chris Marshall, vertrok in juni 2021 naar Philadelphia. Hier nam Arthur Rizk de basistracks op voor Under The Crooked Claw. Yavé Rust volgde de leadgitaren en zang later toen de band terug was in Richmond. Deze werden uiteindelijk gemixt door Rizk en gemasterd door Joel Grind. Het artwork voor het album is geïnkt door Brandon Holt en gekleurd door Margaret Rolicki.

Elk van de 13 nummers zit boordevol strakke, beknopte nummers, boordevol pittige refreinen en bliksemsnelle leads, en biedt een nieuw kort horrorverhaal waarin de perfecte mix van heavy metal, punk en rock ‘n’ roll wordt gecombineerd, of zoals Waste het noemt. “primitieve zware snelheid”.

BAT – Under The Crooked Claw

Release Date: May 17, 202401. Una Torcia Illumina Il Cielo (Fabio Frizzi)
02. Vampyre Lore 
03. Rite For Exorcism
04. Streetbanger 
05. Just Buried 
06. Warshock 
07. Horror Vision 
08. Battered 
09. Revenge of the Wolf 
10. Marauders of Doom 
11. Electric Warning 
12. Bastardized Force 
13. Final Strike 

BAT is:

Ryan Waste | Bass & Vocals
Nick Poulos | Guitar
Chris Marshall | Drums

Online:

https://bewareofthebat.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/bewareofthebat/
https://www.instagram.com/bewareofbat/
https://www.youtube.com/@BATBAND

[Bandfoto credit: Jeff Howlett]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *