BEYOND THE LABYRINTH KONDIGT SPECIAAL OPTREDEN AAN

0
Beyond The Labyrinth

SPECIAAL OPTREDEN OP COQ ROCK FESTIVAL

AFSCHEID VAN FILIP LEMMENS EN WELKOM AAN JOHAN LOTIGIERS

Op 6 juli zal Beyond The Labyrinth een bijzonder optreden verzorgen op het Coq Rock Festival, waarbij zij zowel afscheid zullen nemen van hun huidige zanger Filip Lemmens als hun nieuwe zanger Johan Lotigiers zullen verwelkomen.

Filip Lemmens, die gedurende vijf jaar met passie en toewijding de vocale frontman van de band was, zal zijn laatste optreden met Beyond The Labyrinth beleven op dit festival. Hij heeft tijdens zijn periode bij de band belangrijke opnames zoals de EP “Brand New Start” (2019) en het album “xxV” (2021) verzorgd, en zijn energieke performances hebben de band een onmiskenbare stempel gegeven.

Tegelijkertijd zal Johan Lotigiers voor het eerst het podium betreden als de nieuwe zanger van Beyond The Labyrinth. Johan, afkomstig uit een muzikale familie, brengt een frisse stem en nieuwe energie naar de band. Hij laat alvast zijn talent horen op een heropname van de BTL klassieker “Fear’s The Killer”, die vanaf 6 juli beschikbaar zal zijn voor de fans.

Het Coq Rock Festival biedt een unieke gelegenheid om dit overgangsmoment te vieren en zowel Filip Lemmens te eren voor zijn bijdragen als Johan Lotigiers te verwelkomen.

Online:

Official Website
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify
Coq Rock Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *