BLACK LIGHT DISCIPLINE KONDIGT “RUSSIAN ROULETTE” AAN

0
BLACK LIGHT DISCIPLINE

BLACK LIGHT DISCIPLINE (BLD) DOORBREEKT MET EEN KNALLER DE SLUIER VAN STILTE

OP 22 MAART 2024 ONTKETENT BLD HUN NIEUWSTE KNALLER “RUSSIAN ROULETTE”


BLACK LIGHT DISCIPLINE duikt in het hart van muziekarchieven en voegt een nieuwe sfeer toe aan Rihanna’s iconische pop/R&B-anthem uit 2009, door het te voorzien van hun kenmerkende intensiteit en rauwe energie. Deze cover, oorspronkelijk geschreven door Chuck Harmony en Ne-Yo, belooft een gewaagde herinterpretatie.

Toni Valha, de zanger van BLD, onthult de ontstaansgeschiedenis van dit gedurfde project: “Het idee om ‘Russische roulette’ aan te pakken zat al een paar jaar in mijn hoofd, maar pas toen ik het idee deelde met Janne (Kankkunen) vorig jaar dat het echt een vlucht nam. Vanaf dat moment ontvlamde de passie van de band, wat ons ertoe aanzette om er een volledige release van te maken.’

Deze opwindende vertolking, met de grommende zang van Jaredi Koukonen van BRHG, boeit luisteraars met zijn niet-aflatende hartstocht. “Russian Roulette” is beschikbaar op de grote streamingplatforms op de releasedag en belooft een adrenaline-aangedreven reis door geluid en emotie.

BLD’s voorliefde voor het opnieuw vormgeven van hits is geen geheim, met hun vertolking van Alan Walker’s “Faded” die alleen al op Spotify meer dan 4,6 miljoen streams heeft verzameld. Nu richten ze hun zinnen op het opnieuw definiëren van muzikale grenzen.

Black Light Discipline is een metal/rockband met drie albums, dertien singles en vier officiële muziekvideo’s onder hun eerdere releases. Bekend om hun pakkende melodieën en boeiende muziekvideo’s, blijft BLD de grenzen van de muzikale experimenten verleggen.
BLD werkt momenteel aan nieuw materiaal dat later dit jaar 2024 zal verschijnen.

Black Light Discipline is:

Toni Valha: vocals
Janne Kankkunen: synths
Veikka Jokela: drums
Joonas Pulkkinen: guitar
Jani Rissanen: bass

Online:

Website
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify
Soundcloud

Alan Walker – Faded (cover by BLD)
BLD – On Fire (official video)
Walls Inside Us – BLD
Black Light Discipline – Tides

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *