BRAND OF SACRIFICE KONDIGT ZOMERSHOWS IN EU AAN

0
BRAND OF SACRIFICE

VIER EXCLUSIEVE HEADLINE SHOWS IN DUITSLAND EN IN NEDERLAND

TICKETS NU IN DE VERKOOP!

Vandaag kondigt het in Toronto gevestigde deathcore kwintet BRAND OF SACRIFICE vier exclusieve headlineshows aan in Duitsland en Nederland, om hun onheilige symfonieën en brutale mislukkingen onder de aandacht te brengen.

Vind hier de volledige lijst met showdata:
18.06. NL Utrecht 
19.06. DE Hamburg 
22.06. DE Cologne 
27.06. DE Wiesbaden

Tickets zijn nu in de verkoop, koop de jouwe hier:
https://brandofsacrifice.com/pages/tour
*nieuwe data zullen hier worden ingevuld zodra ze zijn aangekondigd

Sinds 2018 drukt BRAND OF SACRIFICE een onmiskenbaar onuitwisbare stempel op de heavy-muziekscene. De fans van de groep, genaamd ‘The Branded Ones’, sloten zich aan en marcheerden met hen mee terwijl ze de hele wereld over scheurden ter ondersteuning van hun tweede album Lifeblood, dat debuteerde in acht afzonderlijke Billboard-hitlijsten en hen een Juno-nominatie opleverde voor Metal Album of the Year. Andere hoogtepunten waren slots op langverwachte tours met artiesten als SPIRITBOX, THY ART IS MURDER, WE CAME AS ROMANS en meer.

Nuclear Blast Records

In december 2023 kondigde BRAND OF SACRIFICE een contract aan bij het wereldberoemde label Nuclear Blast Records. Na eerder een enorme groei te hebben gezien via hun samenwerking met zusterbedrijf Blood Blast Distribution, was een contract bij Nuclear Blast de natuurlijke ontwikkeling voor de band. BRAND OF SACRIFICE luidde hun opwindende nieuwe tijdperk in met de release van de single ‘Purge’, opnieuw een gigantische sprong in hun voortdurende sonische evolutie.
Gedurende hun releases tot nu toe heeft BRAND OF SACRIFICE 60 miljoen streams en 13 miljoen YouTube-views bereikt. De band ontleent zijn naam aan de populaire animeserie Berserk van Kentaro Miura.

Fans van elke BRAND OF SACRIFICE-show zullen bekend zijn met set-closer ‘Eclipse’ en het slotgezang: “Welkom in het nieuwe tijdperk.” Met Between Death and Dreams is het duidelijk dat de band weer een nieuw, nog frisser tijdperk heeft ingeluid waarvan er geen weg meer terug is.

BRAND OF SACRIFICE is:

Kyle Anderson | Zang
Michael Leo Valeri | Gitaar
Liam Beeson | Gitaar
Andreas Kim | Bas
Chason Westmoreland | Trommels

Online:

https://brandofsacrifice.com/
https://www.instagram.com/brandofsacrificemetal
https://www.facebook.com/brandofsacrificemetal
https://www.youtube.com/channel/UCUdInBsFb3TDQ27VKxXDtDg
https://www.tiktok.com/@brandofsacrifice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *