CALVA LOUISE DEELT MUZIEKVIDEO VOOR “LA CORRIENTE”

0
Calva Louise

NU UIT OP MASCOT RECORDS

HEADLINE TOUR IN DE UK, OOK OP DYNAMO METALFEST IN NEDERLAND

Na hun succesvolle optredens op Download Festival in de UK en Vainstream Rockfest in Duitsland, en hun tour door de VS met Vukovi, heeft Calva Louise een nieuwe video uitgebracht voor hun recente single “La Corriente,” nu uit op Mascot Records.

Beluister de track HIER

Bekijk hier ook de video voor Under The Skin

De band gaat op een headline tour door de UK, die start op 4 juli in de Bodega, Nottingham en eindigt op 11 juli in Omeara, Londen. Ze spelen ook op 2000Trees (UK), Dynamo MetalFest (Nederland) en Burn It Down Festival (UK). Tickets zijn HIER verkrijgbaar.Bekijk hier de video voor ‘LA CORRIENTE’

“‘La Corriente’ is about escaping prefabricated opinions and judgments, affecting our perception of self,” legt Jess Allanic uit. Vertaald naar “de stroming”, kan het in het Spaans zowel de stroming van een rivier betekenen als figuurlijk iemand anders volgen. Allanic voegt toe: “By trying to be agreeable and trying to fit in, I let someone’s current drag me away from my own self in the past, undermining my opinions and eventually feeling trapped in expressing myself. This song for me is regaining that power back.”

Under The Skin

Ze hebben onlangs ook hun explosieve single “Under The Skin” uitgebracht, die werd opgepikt door BBC Radio 1’s Introducing Rock Show, Future Alternative en Future Artist’s shows, en werd opgenomen in de playlist van Kerrang Radio. 

“Under The Skin” werd geschreven door Allanic samen met Gareth McGrillen van Pendulum en is een betoverende mix van woeste metalriffs, wervelende elektronica en Allanic’s buitengewone vermogen om te schakelen tussen etherische zang en demonische kreten. Het lied en de video volgen een complex Sci-Fi-verhaal en introduceren een conceptuele verhaallijn over de personages. De video, een visueel spektakel, werd geregisseerd en bewerkt met VFX door Allanic zelf.

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde band is een internationaal gezelschap met leden afkomstig uit de hele wereld. Calva Louise heeft de afgelopen jaren de Britse underground veroverd, gedreven door de creatieve visie van de in Venezuela geboren Jess Allanic (zang/gitaar/keyboard) samen met de in Frankrijk geboren Alizon Taho (bas/achtergrondzang) en de Nieuw-Zeelander Ben Parker (drums/achtergrondzang).

Calva Louise is een indrukwekkende liveband die met hun recente optredens naar een nog hoger niveau is gestegen. 2024 wordt het jaar van Calva Louise.

Tour Data

Tickets zijn HIER verkrijgbaar.
 
04 Jul    Bodega, Nottingham
05 Jul    The Key Club, Leeds
07 Jul    King Tut’s, Glasgow
08 Jul    Deaf Institute, Manchester
10 Jul    Asylum 2, Birmingham
11 Jul    Omeara, London
13 Jul    Cheltenham, UK – 2000 Trees [Silent Disco Set] (FESTIVAL)
18 Aug  Eindhoven, Netherlands – Dynamo MetalFest (FESTIVAL)
30 Aug  Torquay, UK – Burn It Down (FESTIVAL)

Online:

Linktree
Instagram
Tiktok
Facebook
Youtube
X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *