CROWNSHIFT LANCEERT ‘A WORLD BEYOND REACH’

0
CROWNSHIFT

CROWNSHIFT LACEERT NIEUWE SINGLE EN MUZIEKVIDEO ‘A WORLD BEYOND REACH’

DAARNAAST RELEASED CROWNSHIFT HUN TITELLOZE DEBUUTALBUM OP 10 MEI


Een van de populairste nieuwe exportproducten van Finland, de spraakmakende moderne metalband CROWNSHIFT, is blij om eindelijk de releasedatum en details aan te kondigen van hun langverwachte titelloze debuutalbum, dat op 10 mei 2024 uitkomt via Nuclear Blast Records. De pre-order start vandaag!

Eerder dit jaar bracht CROWNSHIFT hun eerste single en videoclip uit, ‘If You Dare’, die met veel bijval werd ontvangen door zowel fans als de media. Om uw eetlust nog meer op te wekken, is het vandaag de release van weer een aanstekelijke single, begeleid door een stijlvolle en energieke videoclip, ‘A World Beyond Reach’.

CROWNSHIFT – A World Beyond Reach

‘A World Beyond Reach’

‘A World Beyond Reach’ is een perfect voorbeeld van wat CROWNSHIFT’s debuutalbum te bieden heeft: acht hedendaagse melodieuze death metal anthems met een progressief tintje en boeiende refreinen voor alle leeftijden. De leden van CROWNSHIFT zijn of waren betrokken bij enkele van de meest gerenommeerde en universeel geliefde metalbands van Finland, waaronder NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM, WINTERSUN en MYGRAIN, en dat is te zien. Op hun eerste album is CROWNSHIFT erin geslaagd hun collectieve ervaringen te combineren en een modern metalmeesterwerk te creëren dat typisch Fins klinkt en geweldige songwriting en uitstekende productie biedt.

Bekijk CROWNSHIFT dit jaar live op verschillende grote zomerfestivals in heel Europa of tijdens hun albumreleaseshow in Helsinki op 15 mei. Niet veel bands worden door spraakmakende festivals geboekt op basis van slechts één eerder uitgebrachte single, wat opnieuw spreekt voor het kwaliteitsniveau dat CROWNSHIFT met zich meebrengt. Scroll naar beneden voor alle bevestigde data!

PRE-ORDER/PRE-SAVE CROWNSHIFT’S DEBUUT ALBUM:
https://crownshift.bfan.link/cslp

LUISTER NAAR ‘A WORLD BEYOND REACH’:
https://crownshift.bfan.link/awbrsg

CROWNSHIFT

Release Date: 10 Mei 2024
LP | CD | Digital Album

01. Stellar Halo 
02. Rule The Show    
03. A World Beyond Reach 
04. If You Dare
05. My Prison
06. The Devil’s Drug
07. Mirage
08. To The Other Side

Bio

CROWNSHIFT is ontstaan als het oude idee van vier vrienden en is een nieuwe, hoogwaardige metalact uit Finland. De leden, die afkomstig zijn uit de gelederen van de beste exportproducten van Finland, zoals Nightwish, Children Of Bodom, Wintersun en Finntroll, zijn verheugd om samen een nieuwe reis te beginnen en hun authentieke geluidsprint over de hele wereld te verspreiden.

Het kwartet bestrijkt naadloos een diversiteit aan stijlen en heeft een unieke signatuur voor hun moderne geluid. Hypnotiserende melodieën gecombineerd met scheurende riffs, van stemmige mid-tempo nummers tot felle prog-death-metal opussen, CROWNSHIFT is geboren om meester van alle beroepen te zijn.

Hun aanstaande debuutalbum zal ongetwijfeld een toonbeeld zijn van meedogenloze ambitie die je door een breed muzikaal spectrum zal voeren, zonder compromissen of grenzen, wat bewijst dat de band op zoek is naar een opvallende stempel op de kaart.

Houd je ogen open voor teasers en verdere aankondigingen en zorg ervoor dat je CROWNSHIFT volgt op hun sociale media om op de hoogte te blijven.

LIVE:

15.05.  FI   Release Show, Tavastia, Helsinki
17.05.  DE  Open Air Am Berg, Eichstätt
19.06.  FI   Nummirock, Nummijärvi
23.06.  BE  Graspop, Dessel
06.07.  ES  Rock Fest Barcelona, Santa Coloma de Gramenet
02.08.  HU  Fezen Festival
03.08   RO  Rockstadt Extreme Fest
09.08.  FI   Hellsinki Metal Festival, Helsinki

… meer data volgen…

CROWNSHIFT is:

Tommy Tuovinen: Vocals 
Daniel Freyberg: Guitar, Backing Vocals 
Jukka Koskinen: Bass 
Heikki Saari: Drums 

Online:

https://linktr.ee/crownshiftofficial 
https://www.facebook.com/crownshiftofficial
https://www.instagram.com/crownshiftofficial
https://www.tiktok.com/@crownshiftofficial 
YouTube

Bandfoto: Pekka Keränen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *