DANI HART LANCEERT EERSTE SINGLE “AFTER I’M GONE”

0

ER IS EEN NIEUWE HARDROCK VROUWELIJKE KRACHTPATSER IN DE SCENE: DANI HART

VOCALE KRACHTPATSER DANI HART LANCEERT EERSTE SINGLE “AFTER I’M GONE” VAN AANKOMENDE EP

Foto voor de eerste single van Dani Hart van de After I’m Gone artwork cover komt van Studio Saharah

“AFTER I’M GONE” MUZIEK VIDEO WORDT VANDAAG GERELEASED!

Single “After I’m Gone” op Spotify

Chileens/Belgische artiest en vocale performancecoach Dani Hart gaat EP “Slaying Bluebeard” uitbrengen met exclusieve première van eerste single “After I’m Gone”

Brussel, 25 februari 2024 – De Chileens/Belgische vocale krachtpatser Dani Hart is niet zomaar een rockzanger; ze is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Dani is gefocust op het veroveren van de hardrockscene en onthult de eerste single van haar aankomende EP, getiteld ‘After I’m Gone’. De videoclip, die vandaag in première gaat, voegt een boeiend visueel element toe aan de toch al krachtige audio-ervaring.

“Deze single is een voorproefje van de intense energie en emotie die we in ‘Slaying Bluebeard’ hebben gestopt. Het is een sonische reis die je meeneemt door de nostalgie en onvoorspelbare wendingen van The Artist’s Way, dagdromend over kansen en waardering die nooit lijken te komen – een lied geschreven in de eenzaamheid van een wereldwijde lockdown.” zegt Dani Hart.

Verwachting

De verwachting is groot voor Dani’s EP ‘Slaying Bluebeard’ uit 2024, gepland voor het einde van de zomer en gecoproduceerd door Dani Hart, Anton Mergaerts (Velvet Mist, Cardinal, Scavenger) en Yarne Heylen (Anjer, Nervosa, Schizophrenia, Warbringer). Deze EP, gemixt door Bob Briessinck van Breeze Inc Studio (Off The Cross, Epica, Scavenger, Black Narcissus) en gemasterd in Project Zero Studio, belooft een game-changer in de scene te worden.

EP artwork cover door de Colombiaanse ontwerper Luisa Agudelo (@subhuman_being_)

Zet je schrap voor een sonische reis – een mix van dynamische riffs, aanstekelijke melodieën en messcherpe zang, aangevuld met meeslepende powerballads. Als je een fan bent van Halestorm, The Pretty Reckless, Kiss, Led Zeppelin of Pink Floyd, Dani Hart is je volgende muzikale avontuur.

Maar dat is niet alles. Dani’s expertise reikt verder dan zingen; ze is ook een vocale performance coach en deelt haar vak met (semi) professionele zangers en aspirant-artiesten die hun innerlijke podiumbeest willen ontketenen. Blijf ons volgen voor een EP die niet alleen muziek belooft, maar ook een oorgasmische ervaring, allemaal gemaakt door een artiest en coach die de essentie van empowerment echt begrijpt.

Niet zomaar een rock- en metalzanger

Dani Hart is niet zomaar een rock- en metalzanger; ze is een naam die het waard is om te onthouden.

Met een carrière van meer dan tien jaar heeft ze samengewerkt met gerenommeerde bands en artiesten, waaronder met name bijdragen aan de virale cover Ghost’s Dance Macabre van Off The Cross en vrienden. In het ensemble speelden namen als Kris Martens (Tangled Horns – Diablo Blvd.), Jason Bernard (King Hiss), Coen Janssen (Epica), Casper De Decker (Hamelin, Rānn), Servaas Steurbaut (Bizkit Park – Bulls On Parade), Jonas Wolf (Eluveitie – Illumishade), Isaac Delahaye (Epica), Jan Coudron (King Hiss, Carneia), Alex Agnew (Diablo Blvd.), Sven De Caluwé (Afgebroken), Jeroen Vranken (Brandstichting), Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy) , en Simon Duson (Anjer).

Haar muzikale reis begon als jonge tiener, gefascineerd door de opwindende zang en het podiumoptreden van Axl Rose op de albums Appetite For Destruction en Use Your Illusions. Sindsdien was er voor haar nog maar één weg. Onlangs heeft ze haar talent laten zien door een aantal van haar favoriete zangers te coveren op haar YouTube-kanaal, Dani Hart Music.

Dani’s aankomende EP, ‘Slaying Bluebeard’, is een bewijs van haar veelzijdigheid en niet-aflatende toewijding aan het leveren van een transformatieve en krachtige muzikale reis.

Slaying Bluebeard EP – CREDITS:

Dani Hart – Vocals
Zan Geeraerts – Lead Guitarist
Anton Mergaerts – Rhythm Guitarist
Vincent de Laat – Bass
Vincent Verstrepen – Drums
 

Foto credit: Rudy De Doncker

Muziek en teksten geschreven door Daniela Hurtado Espinoza (Dani Hart)
Geproduceerd door Dani Hart, Anton Mergaerts, Yarne Heylen
Opgenomen in de Breeze Inc Studio, Project Zero Studio
Gemixt door Bob Briessinck, Breeze Inc Studio
Gemasterd door Yarne Heylen, Project Zero Studio
Kunstwerk van Luisa Agudelo
Fotografie door Rudy De Doncker en Studio Saharah


OFFICIAL WEBSITE 1
OFFICIAL WEBSITE 2

STREAMING

Spotify

Apple Music

Amazon

Bandcamp

(Ook verkrijgbaar bij alle andere streaming platformen)

YOUTUBE

Dani Hart Music – YouTube Channel

Dani Hart – Rock and Metal Covers Playlist

Dance Macabre – Off The Cross and Friends Cover

SOCIAL CHANNELS

Facebook 1
Facebook 2  

Instagram 1
Instagram 2

TikTok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *