DANKO JONES LANCEERT ELECTRIC SOUNDS DELUXE

0
Danko Jones

ELECTRIC SOUNDS DELUXE NU UIT VIA AFM RECORDS

PLUS TWEE BONUS TRACKS: “WAITING FOR YOU” EN “HAUNTING ME”

Na hun veelgeprezen elfde studioalbum, Electric Sounds, vieren de Canadese rock-‘n-roll koplopers DANKO JONES de release van hun Electric Sounds Deluxe Version, nu verkrijgbaar bij AFM Records! Naast het album Electric Sounds zal de digitale Deluxe-versie twee bonustracks bevatten, ‘Waiting For You’ (eerder dit voorjaar in première gegaan) en het niet eerder uitgebrachte ‘Haunting Me’. De elektrische geluiden Deluxe-versie is nu beschikbaar bij alle digitale providers.

Voor de toegewijde platenverzamelaar en als heel speciale vinyluitgave, de DANKO JONES “4×10″ – een gelimiteerde 10” editie met zowel bonustracks als twee nog niet eerder uitgebrachte livenummers.

Electric Sounds

Met Electric Sounds heeft DANKO JONES de internationale albumlijsten bestormd (Zweden nr. 12, Duitsland nr. 18, Zwitserland nr. 24), met opeenvolgende vermeldingen in de topradiolijsten, zoals met hun hitsingles ‘Good Time’, ‘Guess Who’s Back’ en ‘Get High’. ?”, die de Duitse Rock Radio Charts op een fenomenale nummer 1-positie regeert. Tijdens hun daaropvolgende Europese albumreleasetour verkocht DANKO JONES talloze shows, met nog veel meer livedata bevestigd voor 2024 (bezoek https://www.dankojones.com/tour voor alle aankomende shows!). Onlangs werd de band genomineerd voor een Juno Award, het Canadese equivalent van een Grammy Award.

Geluid en gevoel van een klassieker

Zonder enige twijfel heeft Electric Sounds het directe geluid en gevoel van een klassieker. Als het wiel vrij ronddraait en je vooruit stuwt, hoef je het verdomde ding niet opnieuw uit te vinden: in plaats daarvan is het Canadese trio gewoon hun vak aan het aanscherpen en verfijnen, en altijd op vol volume. Van de borst-uit-chutzpah van de opening “Guess Who’s Back” en de gespierde new wave-stijl van “Good Time”, het ultieme pothead-anthem “Get High?” naar de belofte van het titelnummer om “vanavond duizend gitaren kapot te slaan!” en de hoekige, schele stamper en het trillende refrein van ‘Stiff Competition’, is Electric Sounds een bedrieglijk gevarieerde aangelegenheid. Geen enkele band heeft ooit meer klaar geklonken om de weg op te gaan dan het opgepompte drietal dat te horen is op hel-voor-leer ragers als ‘Eye For An Eye’, ‘What Goes Around’ en de gekke en moorddadige afsluiter ‘Shake Your City’. .

Electric Sounds werd geproduceerd door Eric Ratz en gastspots van Tyler Stewart (Barenaked Ladies) op “She’s My Baby”, Damian Abraham van Fucked Up op “Get High?” en gitarist Daniel Dekay (van de Canadese thrashlegende Exciter) op “Electric Sounds” maken het plaatje compleet met een snotterige bloei.

Met de nieuwste Deluxe-versie, naast Electric Sounds en de “4×10” Vinyl-editie, presenteert DANKO JONES hun fans een aantal zeer verzamelbare hoogtepunten met niet eerder uitgebracht bonusmateriaal, waarin hun enorme songwritingvaardigheden, een onstuitbare energie en de betrouwbaarheid worden getoond zorgt altijd voor een verdomd leuke tijd!

Het album is HIER verkrijgbaar!!

Electric Sounds Digital Deluxe Tracklist:

01. Guess Who’s Back
02. Good Time
03. Electric Sounds
04. Get High?
05. Stiff Competition
06. She’s My Baby
07. Eye for an Eye
08. I Like It
09. Let’s Make Out
10. What Goes Around
11. Shake Your City
12. Waiting for You (Bonus Track)
13. Haunting Me (Bonus Track)  

“4×10” Vinyl Tracklist:

01. Haunting Me
02. Lipstick City – Live in Bremen
03. My Little RNR – Live in Stockholm
04. Waiting for You  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *