DESTRUCTION LANCEERT NIEUWE SINGLE “NO KINGS – NO MASTERS”

0
Destruction

“NO KINGS – NO MASTERS” WORDT UITGEBRACHT OP EEN 2 TRACK 12 INCH VINYL EDITIE

TEVENS VIDEOCLIP GERELEASED VOOR “NO KINGS – NO MASTERS”

Na het voltooien van hun legendarische ’40 Years Of Destruction’-jubileumtournee in 2023 door Zuid-Amerika, Mexico en Europa, hebben de wrede thrash metalpioniers DESTRUCTION de zaken nog lang niet vertraagd. Vandaag brengt het kwartet een keiharde nieuwe single uit, ‘No Kings – No Masters’, met een officiële videoclip! Deze verrassende release zal beschikbaar zijn op 12” vinyl met twee nummers in een zeer beperkte faneditie en zal de nieuwe single en een coverversie van Accept’s wereldberoemde hit “Fast as a Shark” bevatten.

DESTRUCTION’s enorme carrière heeft vele successen gekend, waarbij de band podia bereikte op ’s werelds grootste festivals over de hele wereld, zoals Hellfest, Wacken Open Air, Graspop Metal Meeting en México Metal Fest. Ze zijn meer dan voorbereid op hun volgende mijlpalen – blijf op de hoogte voor meer nieuws over een aankomend album, dat begin 2025 zal verschijnen!

Klash of the Ruhrpott

DESTRUCTION staat bekend als een van de Teutoonse 4, naast Kreator, Sodom en Tankard, die dit jaar herenigd zullen worden tijdens de ‘Klash of the Ruhrpott’ op 20 juli 2024 – een show die belooft thrash metal in zijn puurste vorm te vieren en verstevigen hun erfenis in het genre. Mis deze show niet die belooft een legende te worden en de zeldzame gelegenheid om getuige te zijn van de verenigde Teutoonse 4!

Mastermind SCHMIER zelf op het nieuwe nummer:
“De nieuwe single begint een beetje vroeg met aftellen naar het nieuwe album, maar we wilden onze fans laten zien dat we aan een geweldige nieuwe plaat werken! Ja, het zal het wachten waard zijn: ‘No Kings – No Masters’ is een messcherp riffmonster met tonnen verpletterende gitaren en halsbrekende snelheid!
We hopen dat dit beest je enthousiast zal maken voor de nieuwe release begin 2025: PLAY IT LOUD!!!”

Krijg jouw kopie van “No Kings – No Masters” HIER

No Kings – No Masters track listing:

1. No Kings – No Masters
2. Fast As A Shark (Accept Cover)

DESTRUCTION is:

Schmier – Vocals, Bass
Martin Furia – Guitars
Randy Black – Drums
Damir Eskić – Guitars

DESTRUCTION online:

Website
Facebook
Instagram
Napalm Records

[Foto credit: Jennifer Gruber]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *