DORO LANCEERT NIEUWE SINGLE ‘LEAN MEAN ROCK MACHINE’

0
Doro

DORO LANCEERT GEANIMEERDE VIDEO VAN BALÁZS GRÓF VOOR ´LEAN MEAN ROCK MACHINE´

‘LEAN MEAN ROCK MACHINE’ AFKOMSTIG VAN NIEUWSTE ALBUM “CONQUERESS – FOREVER STRONG AND PROUD”

Legendarisch heavy metal-icoon DORO is terug met een donderende nieuwe single, ‘Lean Mean Rock Machine’, die vergezeld gaat van een opwindende animatievideo gemaakt door de veelgeprezen beeldend kunstenaar Balázs Gróf. Dit adrenaline-aangedreven anthem, afkomstig van haar nieuwste album Conqueress-Forever Strong and Proud geeft perfect de geest van heavy metal en de vrijheid van de openbare weg weer. Ga op een spannende reis met DORO terwijl ze op haar geweldig afgestelde motor door een landschap rijdt dat bruist van rauwe energie en de essentie van rock-‘n-roll.
Grófs meesterlijke animatie brengt de intense kracht van DORO’s muziek tot leven en creëert een visueel spektakel dat fans onderdompelt in de bloedstollende wereld van heavy metal en motorfietsen.
DORO merkt op: “Ik had jaren geleden het idee om een animatievideo te maken, en toen ik ‘Lean Mean Rock Machine’ opnam, wist ik dat dit het perfecte nummer daarvoor was. Ik hou al heel lang van het werk van Balázs Gróf. Hij is echt ongelooflijk getalenteerd. Ik was totaal onder de indruk van hoe hij zich kon inleven in de sfeer van het nummer, de tekst en mij als artiest om ‘Lean Mean Rock Machine’ absoluut perfect te implementeren: spannend, grappig en vakmanschap van wereldklasse Er zitten zoveel details in de video dat je altijd iets nieuws ontdekt. Ik ben super blij met de clip!”

Volg DORO op social media:
www.doro.us
 www.doromusic.com
www.instagram.com/dorometalqueen
www.facebook.com/DoroPeschOfficial
www.patreon.com/doropesch
www.tiktok.com/@doropeschofficial
www.twitter.com/DoroOfficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *