DRAGONFORCE RELEASED ASTRO WARRIOR ANTHEM

0
Dragonforce

EXTREME POWER METAL KOPLOPERS DRAGONFORCE ONTHULLEN VIERDE NIEUWE SINGLE “ASTRO WARRIOR ANTHEM” EN OFFICIELE MUZIEKVIDEO!

Nieuw studioalbum, Warp Speed Warriors, verschijnt op 15 maart 2024 via Napalm Records | Pre-order HIER!

Europese co-headline tour met Amaranthe begint volgende maand!

Grammy-genomineerde extreme power metal koplopers DRAGONFORCE hebben hun nieuwe single ‘Astro Warrior Anthem’ onthuld, samen met een officiële videoclip! Het adembenemende openingsnummer van het epische nieuwe album, Warp Speed Warriors, dat op 15 maart 2024 uitkomt via Napalm Records, doet de reputatie van DRAGONFORCE als de snelste band ter wereld eer aan – het boeit de luisteraar vanaf het allereerste begin en is verbluffend met gitaarsolo’s die worden afgeleverd op een extreme snelheid.

DRAGONFORCE, onder leiding van gitaarvirtuozen Sam Totman en Herman Li, heeft gemiddeld 10 miljoen YouTube-views per maand en bijna 1,9 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars. Onlangs was de band te zien in de bestverkochte, bekroonde VR-game Beat Saber’s Original Soundtrack 6 met hun exclusieve nummer ‘Power of the Sabre Blade’, het snelste nummer ooit opgenomen in Beat Sabre. Na hun enorm succesvolle Noord-Amerikaanse tournee afgelopen najaar met Amaranthe, NanowaR of Steel en Edge of Paradise, zal DRAGONFORCE volgende maand beginnen aan hun Europese co-headline tour met Amaranthe en speciale gasten Infected Rain. Verzeker je nu van je tickets, pre-order het aankomende album en bekijk de video voor ‘Astro Warrior Anthem’ hieronder!

Herman Li over ‘Astro Warrior Anthem’:
“Astro Warrior Anthem bevat alle elementen van de muziek van DragonForce, gecombineerd met een explosieve videoclip. Ik weet zeker dat onze fans er dol op zullen zijn!”

Herman Li over Warp Speed Warriors:

“Na vier jaar creatieve incubatie zijn we meer dan enthousiast om wat volgens ons onze meest ambitieuze en grandioze plaat tot nu toe uit te brengen. Dit album toont meerdere facetten van onze artistieke capaciteiten, en we nodigen metalliefhebbers uit alle hoeken van het genre uit om te ontdekken iets boeiends binnen zijn lagen. We kunnen niet wachten om dit hoofdstuk van onze muzikale reis met jullie te delen, het wordt EPIC!”

Na het openingsnummer ‘Astro Warrior Anthem’ houdt het op Zelda geïnspireerde nummer ‘Power of the Triforce’ het volume hoog voordat DRAGONFORCE het tijdelijk vertraagt voor de ballad ‘Kingdom of Steel’. Snelle drumpatronen en spannende gitaren dragen het aanstekelijke ‘Burning Heart’, terwijl het zingen van ‘Space Marine Corp’ een sterk en opbeurend refrein bevat. Elektronische invloeden op het grandioze powermetallied ‘The Killer Queen’ hypnotiseren, terwijl de zang van zanger Marc Hudson naar de hemel reikt. Het laatste originele nummer op Warp Speed Warriors, ‘Pixel Prison’, wordt gevolgd door DRAGONFORCE’s onverwachte maar briljante cover van ‘Wildest Dreams (Taylor’s Version)’ van Taylor Swift als bonustrack die het epische avontuur bij sommige formaten als bonustrack afsluit. .

Warp Speed Warriors werd geproduceerd, gemixt en gemasterd door Damien Rainaud bij Mix Unlimited in Los Angeles, Californië met Sam Totman en Herman Li. Dit album is een weergaloze, innovatieve luisterervaring die de erfenis van de band voortzet met nummers die zonder enige twijfel instant klassiekers zullen worden binnen en buiten de DRAGONFORCE-canon.


Warp Speed Warriors Tracklist:
1          Astro Warrior Anthem
2          Power of the Triforce
3          Kingdom of Steel
4          Burning Heart
5          Space Marine Corp
6          Doomsday Party
7          Prelude to Darkness
8          The Killer Queen
9          Pixel Prison

DRAGONFORCE Live:

Europe Tour 2024
Co-headline w/ Amaranthe, + Infected Rain
21.02.24 DE – Hamburg / Große Freiheit 36 – SOLD OUT!
22.02.24 DE – Berlin / Huxleys Neue Welt
23.02.24 DE – Leipzig / Haus Auensee
24.02.24 DE – Oberhausen / Turbinenhalle
25.02.24 NL – Tilburg / 013 Poppodium – SOLD OUT!
27.02.24 DK – Copenhagen / Amager Bio – SOLD OUT!
28.02.24 NO – Oslo / Sentrum Scene – SOLD OUT!
29.02.24 SE – Gothenburg / Trädgår’n – SOLD OUT!
03.03.24 LV – Riga / Melna Piektdiena
04.03.24 PL – Warsaw / Progresja
06.03.24 CZ – Brno / Sono Centrum – SOLD OUT!
07.03.24 AT – Vienna / Gasometer
08.03.24 HU – Budapest / Barba Negra Red Stage
09.03.24 DE – Munich / TonHalle
10.03.24 IT – Milan / Live Club
12.03.24 ES – Madrid / Sala La Riviera
13.03.24 ES – Barcelona / Sala Apolo I
15.03.24 DE – Wiesbaden / Schlachthof
16.03.24 CH – Zurich / Komplex 457
17.03.24 BE – Brussels / AB Box
19.03.24 DE – Stuttgart / LKA Longhorn
20.03.24 FR – Paris / Bataclan
22.03.24 UK – Bristol / O2 Academy – SOLD OUT!
23.03.24 UK – Manchester / Manchester Academy – SOLD OUT!
24.03.24 UK – London / The Roundhouse

DRAGONFORCE, opgericht in 1999, heeft het publiek over de hele wereld gefascineerd met hun zeer succesvolle platen en iconische singles, waaronder de platina-verkopende hit ‘Through the Fire and Flames’ – de ultieme uitdaging voor gamers in het legendarische ‘Guitar Hero III: Legends Of Rock’. Bekend om hun epische composities die de grenzen van heavy metal verleggen, verkent DRAGONFORCE op hun langverwachte nieuwe full-length een breder scala aan verschillende muziekstijlen dan ooit tevoren, waarbij ze hun geluid evolueren tijdens de opwindende muzikale reis.

DRAGONFORCE is:
Herman Li – gitaar, achtergrondzang
Sam Totman – gitaar, achtergrondzang
Marc Hudson – zang
Alicia Vigil – bas, achtergrondzang
Gee Anzalone – drums, achtergrondzang

DRAGONFORCE online:
WEBSITE
YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
TIKTOK
FACEBOOK

Herman Li online:
WEBSITE
TWITCH
TIKTOK
INSTAGRAM
TWITTER
DISCORD
YOUTUBE
FACEBOOK

#dragonforce
#warpspeedwarriors

Bandfoto door: Travis Shinn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *