EERSTE NAMEN VOOR SPOORPARK LIVE FESTIVAL 2024

0

UB40CLOUSEAUDANNY VERA EN DOUWE BOB EERSTE NAMEN SPOORPARK LIVE FESTIVAL 2024

DERDE EDITIE OP ZATERDAG 29 JUNI IN SPOORPARK TILBURG

TICKETVERKOOP START DINSDAG 30 JANUARI OM 11:00 UUR VIA WWW.SPOORPARKLIVEFESTIVAL.NL

Spoorpark Live 2023 foto – door Jordy Brada

ORGANISATOREN THIS IS LIVE GROUP EN GREENHOUSE TALENT SLAAN HANDEN INEEN

Na twee succesvolle edities van Spoorpark LIVE keert het festival ook in 2024 terug in het Tilburgse Spoorpark. Met UB40 en Clouseau worden voor het eerst internationale headliners geprogrammeerd. Nederlandse topacts Danny Vera en Douwe Bob completeren de eerste aankondiging. Meer namen volgen op korte termijn.

Spoorpark LIVE Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 juni. Kaarten gaan op dinsdag 30 januari om 11:00 uur in de verkoop via www.spoorparklivefestival.nl

UB40 en Clouseau

Met UB40 en Clouseau bovenaan het affiche haalt Spoorpark LIVE Festival twee legendarische en internationale acts in huis. De Britse pop- en reggae band UB40 viert dit jaar alweer het 45-jarig jubileum en is bekend van wereldhits zoals Kingston Town, (I Can’t Help) Falling In Love With You en natuurlijk Red Red Wine. Ook voor Clouseau is 2024 een feestjaar, want de band bestaat 40 jaar. Dit vieren onze Zuiderburen onder andere met maar liefst 12 uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis.

Danny Vera en Douwe Bob

Nationale grootheden Danny Vera (eerder al op Spoorpark LIVE 2022) en Douwe Bob (al wekenlang in de TOP40 met This World Is Our Home) zijn de andere twee namen in deze eerste aankondiging. De acts spelen verspreid over twee podia, met het prachtige Spoorpark én de stad Tilburg als decor voor een heerlijke zomerse festivaldag. Meer namen worden snel bekendgemaakt.

Kaartverkoop Spoorpark LIVE Festival op dinsdag 30 januari

De Early Bird kaartverkoop voor Spoorpark LIVE Festival start op dinsdag 30 januari om 11:00 uur via www.spoorparklivefestival.nl. Wie meteen tickets koopt, profiteert van een early bird korting en verzekert zichzelf van een plekje op hét popfestival van Tilburg. Early Bird tickets zijn beperkt beschikbaar.

Ticketsoorten en prijzen
Early Bird Ticket – €49,- (exclusief servicekosten)
Regular Ticket – €53,50 (exclusief servicekosten)
Junior Ticket (18-) – €29,50 (exclusief servicekosten)

This is Live Group en Greenhouse Talent slaan handen ineen

Met de derde editie van Spoorpark LIVE Festival is een bijzondere samenwerking geboren. Waar This is Live Group – naast Spoorpark LIVE ook bekend van onder meer Paaspop en Solar Weekend – de eerste twee edities van Spoorpark LIVE organiseerde, is in 2024 booking agency en concertpromotor Greenhouse Talent aangehaakt, organisator van onder meer uitverkochte concerten van Rammstein en Taylor Swift. Met deze samenwerking zetten de twee Brabantse partijen in op een rooskleurige toekomst, met volop bijzondere verrassingen in het verschiet.

Spoorpark LIVE Festival 2024 vindt plaats op zaterdag 29 juni in het Spoorpark, Tilburg. Kaarten gaan in de verkoop op dinsdag 30 januari om 11:00 uur via www.spoorparklivefestival.nl.

ONLINE
Websitewww.spoorparklivefestival.nl
Instagram: @spoorparklivefestival
Facebookhttps://www.facebook.com/Spoorparklivefestival

https://spoorparktilburg.nl/
https://spoorparktilburg.nl/over-het-spoorpark/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *