Everything Decays

EVERYTHING DECAYS SINGLE RELEASE “THE LEGACY: TRANSCENDED MY MORTAL COIL”

ALS VOORLOPER OP DE VOLLEDIGE EP WERD OP 8 FEBRUARI 2024 EEN VAN DE NUMMERS VAN EVERYTHING DECAYS ALS STANDALONE UITGEBRACHT, BEGELEID DOOR EEN STEVIGE VIDEOCLIP.

Everything Decays, een hardcore/metalformatie met vrouwelijk front uit Eindhoven, Nederland met (ex-)leden van Baksteen, Ragepyre, Cyanide Paradise en Alternator. Verschillende muzikale invloeden als hardcore, metal en punk komen samen in Everything Decays. Geen wonder dat de band vooral beïnvloed wordt door Machinehead, END en Knocked Loose. Kortom een avond met Everything Decays is gegarandeerd gevuld met een overload aan snel en hard geluid.

Na hun eerste release eind 2022 met de single ‘March of the mindless schapen’, waarbij de band samenwerkte met Roelof Klop en Will Putney, zijn ze blijven werken aan hun volgende releases. In december 2023 brachten ze de stand-alone single ‘Madness Meets The World’ uit.
Everything Decays komt dit voorjaar van 2024 en heeft hun eerste concept-EP-release gepland genaamd “Requiem 1; The Serial Killer’s Symphony of Liberation, Deliverance and Relief“, waarin de geest van een seriemoordenaar wordt ontleed en op levendige wijze het oorsprongsverhaal wordt verteld dat haar vormde tot de vreselijke persoon die ze werd.

Als voorloper van de volledige EP zal Everything Decays op 8 februari 2024 een van hun nummers als standalone uitbrengen, begeleid door een stevige videoclip. (Zie hierboven)

The Legacy; Transcended my Mortal Coil

The Legacy is het vijfde nummer op de nog te verschijnen EP en vormt de afsluiting van het verhaal dat zich voor de luisteraar ontvouwt. Het lied vertelt over de behoefte van de moordenaar om haar slachtoffers en volgers onder volledige controle te houden, terwijl ze tegelijkertijd beslissen hoe hun lot zich zal ontvouwen, aangezien ze de opdracht krijgen om onuitsprekelijke dingen te doen in naam van de moordenaar. De moordenaar heeft een bijzondere visie op het elimineren van de zwakken en het zo bevrijden van deze zwakzinnige mensen. Ondertussen presenteert ze het beeld van een rolmodel aan degene die haar uiteindelijk zal opvolgen; zul jij haar erfenis zijn?

Socials
Instagram

Facebook

Youtube

Spotify

Linktree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *