Exodus

LIVE ALBUM IS GETITELD: BRITISH DISASTER: THE BATTLE OF ’89 (LIVE AT THE ASTORIA)

PLUS RELEASE VIDEO VOOR EERSTE SINGLE ‘FABULOUS DISASTER (LIVE AT THE ASTORIA)’

Thrashmetalmeesters EXODUS keren terug met meer dan opwindend nieuws!
De band kondigt vandaag hun livealbum British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria) aan. 35 jaar na de opname besluit de band dit geweldige live-optreden met hun fans te delen. EXODUS, live opgenomen in The Astoria in Londen in maart 1989, laat opnieuw zien waarom ze een van de grootste thrash metalbands aller tijden zijn. Headbangende riffs, snelle solo’s en een geweldige sfeer zijn wat je kunt verwachten van dit live-album dat op 31 mei 2024 het licht van de wereld ziet.

Ter herdenking van de aankondiging van hun livealbum heeft de band een briljante visualisatievideo uitgebracht voor hun nieuwe livesingle ‘Fabulous Disaster (Live At The Astoria)’. Het titelnummer van hun in 1989 uitgebrachte album geeft al een voorproefje van hoe energierijk dit live-album is!

Gary Holt geeft commentaar op het livealbum:
“Soms valt er iets echt geweldigs in je schoot. In het geval van Exodus waren het volle multitrack tape-rollen van onze headliner-show in Londen terwijl we op tournee waren voor Fabulous Disaster! Dus we dachten: “laten we luisteren en kijken wat we hebben” en BAM! We waren in brand! Pure over-the-top thrash, honderd procent live en net zo gevaarlijk als altijd! We zijn verdomd blij dat we dit voor onze fans kunnen uitbrengen. Totale chaos!’

Pre-order of pre-save British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria)
https://exodus.bfan.link/british-disaster-the-battle-of-89

Stream ‘Fabulous Disaster (Live At The Astoria)’ op: 
https://exodus.bfan.link/fabulous-disaster-live

The Battle of ’89 (Live At The Astoria)

Opgenomen op 8 maart 1989 in The Astoria in Londen, waren fans getuige van een avond die de geschiedenis inging en legendarisch werd onder EXODUS- en thrash metalfans over de hele wereld. De band had zojuist hun derde studioalbum Fabulous Disaster uitgebracht en begon een periode van vijf maanden om het album te promoten, dat de Amerikanen ook naar Europa bracht voor een maand vol liveshows. Tijdens deze Europese run besloot EXODUS de show in Londen op te nemen, maar bracht deze nooit uit. Deze opname bleef ongehoord in de EXODUS-kluizen. Tot nu!
Wees voorbereid op een veel agressiever en rauwer geluid dan op de studioalbums. British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria) is het ultieme live-album dat de pure energie presenteert van wat EXODUS in de jaren 80 beroemd en berucht maakte en wat hen tot een legendarische thrash metalband maakte. Een best of-setlist samengesteld uit de eerste drie klassieke albums van de band. Het live-album, gemixt en gemasterd door Zeuss en het artwork gedaan door Mark DeVito, zal verkrijgbaar zijn als CD, 2LP vinyl en digitaal.

Tracklisting:

01. The Last Act Of Defiance
02. Fabulous Disaster
03. ’til Death Do Us Part
04. Corruption
05. The Toxic Waltz
06. A Lesson In Violence
07. Chemi-Kill
08. Piranha
09. Like Father, Like Son
10. Deliver Us To Evil
11. Parasite
12. And Then There Were None
13. Verbal Razors
14. Brain Dead
15. Strike Of The Beast

EXODUS is:

Steve ‚Zetro’ Souza  – vocals
Gary Holt – guitars
Rick Hunolt – guitars
Rob McKillop – bass
Tom Hunting – drums

EXODUS Online

Exodus Website

Facebook

Instagram

Youtube

Spotify

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *