Exodus

LIVE ALBUM BRITISH DISASTER: THE BATTLE OF ’89 (LIVE AT THE ASTORIA)

NIEUWE SINGLE ‘PIRANHA (LIVE AT THE ASTORIA)’ NU UIT

Vandaag brengen de Amerikaanse thrashmetalmeesters EXODUS hun livealbum uit: BRITISH DISASTER: THE BATTLE OF ’89 (LIVE AT THE ASTORIA)
Na 35 jaar opgesloten te hebben gezeten in de kluis van de band, ziet het album nu het levenslicht. De energie en zwaarte die EXODUS uitstraalt op deze live-opnames geeft elke metalfan een reden om deze aan zijn persoonlijke collectie toe te voegen. Een MUST voor iedere metalhead!

Om deze enorme release te herdenken heeft de band een geweldige visualisatievideo uitgebracht voor hun nieuwe live single ‘Piranha (Live At The Astoria)’.

Gary Holt zegt over het livealbum:

“Ik, net als de hele band, voormalige en huidige leden, zijn super enthousiast over de release van de nieuwe (oude!) liveplaat, British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria)! Toen we voor het eerst ontdekten deze lange verborgen masterrollen waren we geïntrigeerd toen we luisterden, we waren verpletterd! Ik kan niet wachten tot alle anderen deze plaat horen. Een band in vuur en vlam!

Koop British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria) hier: 
https://exodus.bfan.link/british-disaster-the-battle-of-89

Opgenomen op 8 maart 1989 in The Astoria in Londen, waren fans getuige van een avond die de geschiedenis inging en legendarisch werd onder EXODUS- en thrash metalfans over de hele wereld. De band had zojuist hun derde studioalbum Fabulous Disaster uitgebracht en begon een periode van vijf maanden om het album te promoten, wat de Amerikanen ook naar Europa bracht voor een maand vol liveshows.Tijdens deze Europese run besloot EXODUS de show in Londen op te nemen, maar bracht deze nooit uit.Deze opname bleef ongehoord in de EXODUS-kluizen. Tot nu!

Wees voorbereid op een veel agressiever en rauwer geluid dan op de studioalbums.British Disaster: The Battle of ’89 (Live At The Astoria) is het ultieme live-album dat de pure energie presenteert van wat EXODUS in de jaren 80 beroemd en berucht maakte en wat hen tot een legendarische thrash metalband maakte. Een best of-setlist samengesteld uit de eerste drie klassieke albums van de band. Het live-album, gemixt en gemasterd door Zeuss en het artwork gedaan door Mark DeVito, zal verkrijgbaar zijn als CD, 2LP vinyl en digitaal.

Tracklisting:

1. The Last Act Of Defiance
2. Fabulous Disaster
3. ’til Death Do Us Part
4. Corruption
5. The Toxic Waltz
6. A Lesson In Violence
7. Chemi-Kill
8. Piranha
9. Like Father, Like Son

10. Deliver Us To Evil
11. Parasite
12. And Then There Were None
13. Verbal Razors
14. Brain Dead
15. Strike Of The Beast

EXODUS is:

Steve ‚Zetro’ Souza  – vocals
Gary Holt – guitars
Rick Hunolt – guitars
Rob McKillop – bass
Tom Hunting – drums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *