FABULAE DRAMATIS LANCEERT VIDEO “FÁBULA VIOLENTA”

0
Fabulae Dramatis

“FÁBULA VIOLENTA” SINGLE VAN AANKOMEND ALBUM “VIOLENTA”

VIOLENTA WORDT 07-09-2024 GERELEASED

Een kroniek van een kindertijd tijdens de oorlog. Een single die deel uitmaakt van het nieuwe aankomende album van Fabulae Dramatis getiteld ‘Violenta’ en die een kroniek is van Isabel Restrepo’s jeugd tijdens de drugsoorlog in de jaren ’90 in Aranjuez, Medellín – Colombia.

Het vertelt een verhaal vol contrasten over ervaringen uit de kinderwereld die ze probeerde te leiden, maar toch een hardere realiteit onder ogen moest zien waarin ze met poppen wilde spelen en zichzelf tegelijkertijd tegen kogels probeerde te beschermen.

De videoclip bij deze single, die binnenkort verschijnt, onthult een herinnering aan dat Colombiaanse oorlogsscenario waarin ze op een gegeven moment een verdwaalde kogel op haar kussen vond, waardoor ze besefte dat ze net aan de dood was ontsnapt.

De nummers op dit nieuwe album, dat op 7 september 2024 uitkomt, staan ​​vol persoonlijke, privé en intieme ervaringen. Wij vonden dat het tijd werd om dit te doen, om een ​​meer volwassen aspect van onszelf te weerspiegelen. Een waar, eerlijk en tegelijkertijd louterend muzikaal proces. Waarin we ons op bepaalde manieren kwetsbaar durven opstellen; gewoon als mens en deel onze ervaringen met het publiek.

Fabulae Dramatis’ aankomende album is geproduceerd door Martín Furia
(Destruction & Bark) & Gustavo Adolfo Valderrama(Mixer / Live Engineering / FOH / Producer).

Fabulae Dramatis is:

Isabel Restrepo – voice
Daniel Díaz – guitar
Teo Dimitrov – drums
Marco Felix – bass

Online:

Spotify 
YouTube 
Facebook 
Instagram 
Website 

[Foto credits: Gustavo Adolfo Valderrama]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *