LEAGUE OF DISTORTION LANCEERT “MY HATE WILL GO ON”

0
League Of Distortion

“MY HATE WILL GO ON”, OPMERKELIJKE NIEUWE SINGLE EN OFFICIELE VIDEO

KOOP NU JOUW EXEMPLAAR VAN LEAGUE OF DISTORTION (2022) NU! BESTEL HIER!

De moderne metalformatie LEAGUE OF DISTORTION heeft hun verbluffende nieuwe single “My Hate Will Go On” onthuld, met harde beats en knallende gitaarriffs. Het nummer is een rauwe aanval en belichaamt alles waar LEAGUE OF DISTORTION voor staat: oprechtheid, eerlijkheid en ongelooflijke kracht die in het gezicht van de luisteraar straalt! Afwisselende en onweerstaanbare, zachte en agressieve zang bruist van emotie en weerspiegelt Ace’s innerlijke “haat” die niet langer kan worden ingeperkt. Bij het nummer hoort een videoclip die verbijstert als een korte actiefilm, waarin een fictieve jonge Ace die toekijkt hoe haar ouders worden vermoord, er tegenwoordig twintig jaar later voor zorgt dat ze wraak neemt.

MY HATE WILL GO ON

De band, gevormd door Anna Brunner (Exit Eden) en Jim Müller (Kissin’ Dynamite), veroverde de scène stormenderhand met hun titelloze debuutalbum, en hun meest succesvolle nummer, “Wolf or Lamb”, bereikte meer dan 1 miljoen streams op Spotify. Daarnaast stonden ze op de podia van Summer Breeze, Metalfest Open Air en Baltic Open Air, en sloten ze zich aan bij de legendarische Kamelot tijdens hun Awaken the World-tour. Met hun nieuwste single “My Hate Will Go On” bewijst het kwartet dat ze een perfecte moderne metal match zijn die performance, compositie, provocatie en pure emotie combineert.

LEAGUE OF DISTORTION over ‘My Hate Will Go On’:
“Ja, we zijn terug met een nieuw nummer, dat is als een flinke klap in je gezicht. Provocerend en sterk als altijd, met een diepe onrechtvaardigheid bij het verwerken van de boodschap.
We hebben achter de schermen hard gewerkt en zijn er trots op om dit nieuwe nummer en deze video nu met jullie te delen. Dit is een belofte die we niet zullen opgeven en er zal binnenkort meer uit LEAGUE OF DISTORTION komen.”

2022 – Release titelloze debuutalbum

Op 24 november 2022 bracht LEAGUE OF DISTORTION hun titelloze debuutalbum uit. Met ‘Wolf or Lamb’ – een verslavende eerste stand-alone single die eerder werd uitgebracht, waarmee de band werd geïntroduceerd als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. “Rebel By Choice” en “The Bitter End” tonen de brandende passie en toewijding van de band aan het genre, terwijl “My Revenge” overtuigt met een pakkende hook en beukende gitaarriffs. De elementaire kracht van de vervormde, krachtige stem van Anna “Ace” Brunner versmolten met stevige riffs gespeeld door Jim “Arro” Müller, stabiele en sterke beats geleverd door Tino “Aeon” en scherpe bas van Felix “Ax” verenigt ze en vormt een krachtige explosie. van een album dat je niet mag missen!

LEAGUE OF DISTORTION toont de individuele muzikale expertise van zijn leden zonder ooit stagnerend of pretentieus te worden – ongegeneerd de orde te verdraaien en een nieuw metaltijdperk te lanceren. Pakkende hooks zoals in ‘L.O.D.’ markeer volksliederen om hun nieuwe heerschappij te claimen. Met nummers als ‘Solitary Confinement’ en ‘Sin’ toont de band hun lyrische diepgang door hun verdriet om te zetten in een krachtige strijdkreet, met expressieve stukken en hymnes voor de verlorenen.

De band over League of Distortion:

“Met dit debuutalbum leggen we de hoeksteen van LEAGUE OF DISTORTION. Door de wrede en grillige realiteit te verwerken, met ongecompliceerde, provocerende en zeer persoonlijke onderwerpen, verdraaien we het perspectief en creëren we enorm krachtige muziek. LEAGUE OF DISTORTION is een blijvertje. en wij heten u van harte welkom om hier vanaf het allereerste begin deel van uit te maken.”

Koop nu jouw exemplaar HIER!

League of Distortion Track Listing:

1. Wolf Or Lamb
2. My Revenge
3. It Hurts So Good (feat. Annisokay)
4. L.O.D.
5. I’m A Bitch
6. Rebel By Choice
7. Solitary Confinement
8. SIN
9. The Bitter End
10. Do You Really Think I Fuckin’ Care
 

League of Disortion Live 2024

24.04.24 CH – Aarau / KIFF
25.04.24 DE – Nürnberg / Hirsch
26.04.24 DE – Leipzig / Hellraiser
27.04.24 DE – München / Backstage
01.05.24 DE – Stuttgart / Wizemann
02.05.24 DE – Frankfurt / Das Bett
03.05.24 DE – Essen / Turock
04.05.24 DE – Köln / Gebäude 9
08.05.24 DE – Berlin / Frannz Club
09.05.24 DE – Hamburg / Knust
10.05.24 DE – Hannover / Chez Heinz
11.05.24 DE – Heidelberg / Halle 02
  

LEAGUE OF DISTORTION is:

Anna “Ace” Brunner – Vocals
Jim “Arro” Müller – Guitar
Felix “Ax” Rehmann – Bass
Tino “Aeon” Calmbach – Drums
 
LEAGUE OF DISTORTION online:
INSTAGRAM
FACEBOOK
NAPALM RECORDS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *