LEAVES’ EYES NIEUWE SINGLE EN MUZIEKVIDEO

0
Leaves eyes

LEAVES’ EYES PRESENTEERT NIEUWE SINGLE EN MUZIEKVIDEO VOOR “WHO WANTS TO LIVE FOREVER”!

NIEUW ALBUM “MYTHS OF FATE” KOMT IN MAART OP AFM RECORDS!

Op 22 maart 2024 brengen symfonische metalvikingen, LEAVES’ EYES, hun langverwachte, nieuwe studioalbum “Myths Of Fate” uit via AFM Records.

Ter ondersteuning van hun aanstaande platenrelease heeft LEAVES’ EYES ook een uitgebreid tourschema aangekondigd dat in maart van start gaat. Hieronder vindt u alle livedata!

Vier jaar nadat “The Last Viking” met hun vorige opus naar Valhalla werd gebracht, herleeft LEAVES’ EYES met “Myths Of Fate” om hun 20-jarig bestaan te vieren. Zoals de eerste singles als “Forged By Fire”, “Realm Of Dark Waves” en de première van vandaag van “Who Wants To Live Forever” bewijzen, consolideert de in Duitsland gevestigde act met hun negende studioalbum hun leidende positie in de symfonische metal. universum. Krachtig, episch en indrukwekkend – de band laat opnieuw traditionele metalgenres samensmelten door elementen uit folk, gothic en klassieke muziek samen te voegen tot een boeiend sonisch meesterwerk!

Leaves eyes bio:

LEAVES’ EYES hebben een heel universum van hun eigen verbeelding gecreëerd dat hun talent als verhalenvertellers en muziekperfectionisten laat zien. Ongetwijfeld zal de band met dit album een eeuwige voetafdruk achterlaten in hun eigen genre. “Myths Of Fate” biedt een dynamische soundtrack voor een levendige ontsnapping naar een magische wereld van mythologie! Met “Myths Of Fate” zet de band koers naar een nieuwe wind die zeker uit de harde ondiepten van het symfonische metalgenre waait. De fantastische wereld van legendes uit de Noorse en Oost-Europese mythologie is het decor voor monumentaal entertainment: LEAVES’ EYES openen een wereld van magische plaatsen, betoverde wapens of bovennatuurlijke wezens. De band produceerde in totaal vijf muziekvideo’s met Mastersound Entertainment. Gefilmd op indrukwekkende locaties in IJsland, Duitsland en Polen brengen zij de mythen op boeiende wijze op het scherm. Magische wezens, geweldige veldslagen en betoverende krijgerskoninginnen komen tot leven! Na de epische video voor ‘Realm Of Dark Waves’ gaat een nieuwe clip voor de nieuwste LEAVES’ EYES-single, ‘Who Wants to Live Forever’, nu in première op YouTube en alle digitale platforms. 

Releases

LEAVES’ EYES heeft altijd in een competitie gespeeld De internationale groep heeft door alle bevolkte continenten getourd, concerten gegeven in meer dan 50 landen, bereikt vaak topposities in de albumlijsten en levert met elke output een multimediaal meesterwerk af als het gaat om videoclips en artwork. discografie integreert LEAVES’ EYES op natuurlijke wijze verschillende genres zoals folk metal, Viking metal of symfonische metal in hun unieke geluidscreaties. Legendarische releases zoals “Vinland Saga” (2005) of “Njord” (2009) maakten hen tot pioniers in hun eigen klasse, een positie die ze met succes bevestigden met hitparades als “King Of Kings” (2015) of “Sign Of The Dragonhead” (2018). Hun composities zijn echter complex, altijd goed gebalanceerd tussen zwaarte en melodieuze sfeer. bredere lyrische concepten gebaseerd op middeleeuwse mythologie worden grondig onderzocht en bieden hun publiek reizen naar de vervlogen tijden van Vikingen, mythen en sagen. Hun liveshows zijn spectaculaire evenementen met adembenemende toneeldecors, waaronder een Vikingschip of zelfs het “Swords In Rock” monument uit Noorwegen.

Myths Of Fate

LEAVES’ EYES hebben de wereldgeschiedenis op muziek gezet en zijn daarmee onmiskenbaar naar de top van de symfonische metalboom geracet. Nu overtrof Alexander Krull opnieuw zijn eigen normen in de producerstoel. Voor de fijne en complexe composities die je op ‘Myths Of Fate’ aantreft, creëerde hij een buitengewone en kristalheldere klanksfeer met een onmiskenbaar livegevoel. De band klinkt rauw en pittig, maar laat toch ruimte voor affectieve sferen. Het Amerikaanse soundtrack-multitalent Jonah Weingarten draagt de indrukwekkende orkestpartituur bij die hand in hand met de metalarrangementen tot stand kwam. Bovendien voegen Lea-Sophie Fischer (Eluveitie) op de viool en Thomas Roths spel op de middeleeuwse Nyckelharpa mystieke klanken toe aan “Myths Of Fate”.

“Myths Of Fate” track listing:

01. Forged by Fire 
02. Realm of Dark Waves
03. Who Wants to Live Forever 
04. Hammer of the Gods 
05. In Eternity 
06. Fear the Serpent 
07. Goddess of the Night
08. Sons of Triglav 
09. Elder Spirit 
10. Einherjar 
11. Sail with the Dead 

 LEAVES’ EYES is:

Elina Siirala – Vocals
Alexander Krull – Vocals
Micki Richter – Guitar
Luc Gebhardt – Guitar
Joris Nijenhuis – Drums


LEAVES’ EYES online:

https://www.leaveseyes.de
https://www.facebook.com/leaveseyesofficial
https://www.instagram.com/leaveseyesofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *