MALEVOLENT – COOLE THUISSTUDIO-PLAYTHROUGH VOOR “CREATIONS”

0
Malevolent

NECKTWISTER EN MALEVOLENT HEBBEN EEN COOLE THUISSTUDIO-PLAYTHROUGH UITGEBRACHT VOOR “CREATIONS” FT MARK JANSEN VAN EPICA

Malevolent en Necktwister kondigden de release aan van een derde video van de EP. Na de twee succesvolle singles ‘Gaze’ en ‘Ways’, die beiden een duisterder post-apocalyptische Visualizer hadden, vond Malevolent het tijd om de mensen achter de muziek te onthullen.

Creations

In deze clip, ‘Creations’, speelt Mark Jansen van Epica een gruntdienst. Hij nam ook de tijd om zijn partijen op video vast te leggen, zodat de band zijn zang in de clip kon gebruiken.

De EP wordt geproduceerd door Joost VandenBroek, bekend van zijn werk met bands als Powerwolf, Epica en Blind Guardian. De band heeft ervoor gekozen deze video te maken als een gebaar om de fans te laten zien wie ze werkelijk zijn. Celica, Nikolaas en Jan zie je in hun eigen (atelier)omgeving.
De clip bevat gastoptredens van Kevin De Leener (drums, ex-Saille,…) en Florent Gleizes (bas).

Malevolent, verkrijgbaar sinds 21 december 2023 via Necktwister | Bestel HIER

Korte biografie

Malevolent is een filmische/symfonische metalband afkomstig uit België/Spanje. Voor fans van epische filmachtige orkestratie, verbluffende vrouwelijke zang en diepe death grunts. De band presenteerde op 21 december 2023 hun eerste titelloze EP in samenwerking met Necktwister.

Malevolent is een symfonisch metalproject van Nikolaas Van Riet, een componist, gitarist en producer.
De Malevolent EP wordt geproduceerd door Joost VandenBroek, bekend van zijn werk met bands als Powerwolf, Epica en Blind Guardian. De gekke getalenteerde Spaanse zangeres Celica Soldream is de leadzangeres in deze band. De EP bevat ook gastvocalen van Mark Jansen, componist, gitarist en zanger bij Epica.


Andere muzikanten die betrokken zijn bij het maken van het debuutalbum ‘Malevolent’ zijn:
drummer Koen Herfst en leadgitarist Jan Verschueren.

FFO: Epica, Battle Beast, Lacuna Coil, Amaranthe, Nightwish

Tracklisting:

Gaze
Ways
Light
Creations
The Awakening (cd bonus track)

De EP wordt wereldwijd gedistribueerd door Sonic-Rendezvous, dus ga naar je plaatselijke winkel en claim jouw exemplaar!

Malevolent online:
Website
Facebook
Instagram
Necktwister

Necktwister online:
Website
facebook
instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *