MARKO HIETALA EN TARJA TURUNEN RELEASEN “LEFT ON MARS”

0
MARKO-HIETALA-TARJA-TURUNEN

MARKO HIETALA EN TARJA TURUNEN: DUET SINGLE ´LEFT ON MARS´

BEKIJK DE PRACHTIGE VIDEO

Ervaar de hemelse harmonieën van twee iconische stemmen terwijl Marko Hietala en Tarja Turunen zich verenigen in een betoverend duet als nooit tevoren! Begeef je op een reis door ruimte en tijd met ‘Left On Mars’, een boeiende single en bijbehorende video die de grenzen van genre en genre overstijgt. verbeelding. Geïnspireerd door een verhaal over liefde en verlangen, combineert deze etherische ballad Marko’s emotionele teksten en krachtige riffs met Tarja’s angstaanjagend mooie zang, waardoor een symfonie ontstaat die diep in de ziel resoneert.

Marko Hietala over het nummer: “Een liefdeslied voor mijn vrouw dat uiteindelijk twee oude vrienden verenigt. Zelfs als het nummer zelf slecht was, zou ik blij zijn met het resultaat!” Bekijk de video voor ´Left On Mars’

Luister naar het nummer op alle platforms: https://markohietala.bfan.link/left-on-mars

Marko’s gitarist en albumproducent Tuomas Wäinölä herinnert zich dat hij het nummer voor het eerst hoorde bij Marko in Kuopio: “Het was meteen een sterk nummer. Ik denk dat Marko al vanaf het begin het idee had dat het een duet zou worden. Daarna was het gewoon een kwestie van goed slijpen en demonstreren.
Het leuke was om het nummer op een USB-stick naar Zwitserland te brengen, als echte agenten! We hadden deze geheime ontmoeting toen we een optreden in Pratteln Outdoor hadden met Tarja, die allebei onze eigen sets speelden.
En ja, het was geweldig om ze samen op het podium te zien en eindelijk weer hetzelfde deuntje te zingen!”
Vanaf de eerste vonk van inspiratie tot de laatste noot straalt elk moment van ‘Left On Mars’ passie en creativiteit uit. Marko’s suggestieve verhalen vormen het decor voor Tarja’s betoverende optreden en vormen een kosmische verbinding die luisteraars meevoert naar een wereld die de verbeelding te boven gaat.

Foto credit: Eva Cuenca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *