MYLES KENNEDY KONDIGT DERDE SOLO ALBUM AAN

0
Miles Kennedy

THE ART OF LETTING GO ZAL WORDEN GERELEASED OP 11 OKTOBER 2024 VIA NAPALM RECORDS PRE-ORDER HIER!

MUZIEKVIDEO VOOR DEBUUTSINGLE “SAY WHAT YOU WILL” NU HIER VERKRIJGBAAR

Zanger/gitarist/songwriter MYLES KENNEDY – bekend van zijn werk met rockers Alter Bridge en Slash and the Conspirators – houdt de traditie levend om elke drie jaar nieuwe muziek uit te brengen en is terug met zijn derde soloalbum, The Art Of Letting Go.

Het album markeert de terugkeer van Myles, ondersteund door zijn band bestaande uit Zia Uddin op drums en Tim Tournier op bas. Het album zal op 11 oktober 2024 verschijnen via het oude thuislabel Napalm Records.

The Art Of Letting Go

Van de openingsgitaarriff van het titelnummer ‘The Art Of Letting Go’ tot de beklijvende melodie van albumafsluiter ‘How The Story Ends’, MYLES KENNEDY is terug met een verzameling nummers die zeker in de smaak zal vallen bij zowel oude als nieuwe fans. . Nummers als ‘Mr. Downside’, ‘Miss You When You’re Gone’ en ‘Saving Face’ laten de gedenkwaardige verhalen zien die synoniem zijn geworden in alle projecten van Myles.

De debuutsingle – die momenteel wereldwijd op de radio te horen is met The Art Of Letting Go – is de vrolijke rocker ‘Say What You Will’. De videoclip werd geregisseerd door Gordy De St Jeor (Mammoth WVH) en vertelt het verhaal van een gepeste en timide leerling die uit haar schulp breekt met de hulp van een leraar, conciërge en lunchpersoon, gespeeld door Kennedy, Uddin en Tournier in de talentenjacht op school.

The Art Of Letting Go tracklisting:

01. The Art Of Letting Go
02. Say What You Will
03. Mr. Downside
04. Miss You When You’re Gone
05. Behind The Veil
06. Saving Face
07. Eternal Lullaby
08. Nothing More To Gain
09. Dead To Rights
10. How The Story Ends

Pre-Order The Art Of Letting Go HIER

Om de release van The Art Of Letting Go te vieren, gaan MYLES KENNEDY en zijn trio op pad ter ondersteuning van het nieuwe album. Een Britse run van zes dagen, met steun van Devin Townsend, is onlangs in november en december in de verkoop gegaan. Vanaf oktober worden er nog twintig nieuw aangekondigde data toegevoegd aan The Art Of Letting Go Tour 2024 door heel Europa. De extra Europese data bieden ondersteuning van Black River Delta en Cardinal Black.

De band brengt de tour ook naar Noord-Amerika met data voor januari en februari 2025. Op de data voor 2025 is speciale gast Tim Montana aanwezig. Meer informatie over alle shows, inclusief links naar tickets en VIP-pakketten, is te vinden op https://myleskennedy.com.

Myles Kennedy The Art Of Letting Go Tour 2024

Sunday, October 27, 2024 – Hamburg, DE – Gruenspan ^
Monday, October 28, 2024 – Copenhagen, DK – Pumpehuset ^
Wednesday, October 30, 2024 – Gothenburg, SE – Valand ^
Friday, November 1, 2024 – Stockholm. SE – Debaser ^
Saturday, November 2, 2024 – Oslo, NO – John Dee ^
Tuesday, November 5, 2024 – Berlin, DE – Columbia Theater ^
Thursday, November 7, 2024 – Warsaw, PL – Club Progresja ^
Friday, November 8, 2024 – Prague, CZ – Palac Akropolis ^
Sunday, November 10, 2024 – Budapest, HU – Akvarium Klub ^
Monday, November 11, 2024 – Vienna, AT – Arena ^
Wednesday, November 13, 2024 – Milan, IT – Alcatraz ^
Thursday, November 14, 2024 – Zurich, CH – X-Tra ^
Saturday, November 16, 2024 – Munich, DE – Technikum ^
Sunday, November 17, 2024 – Luxembourg, LU – Rockhal ^
Tuesday, November 19, 2024 – Frankfurt, DE – Zoom +
Wednesday, November 20, 2024 – Tilburg, NL – 013 +
Friday, November 22, 2024 – Cologne, DE – Kantine +
Saturday, November 23, 2024 – Paris, FR – Le Cabaret Sauvage +
Monday, November 25, 2024 – Glasgow, UK – SWG3 #
Wednesday, November 27, 2024 – Manchester, UK – Academy #
Friday, November 29, 2024 – Nottingham, UK – Rock City #
Saturday, November 30, 2024 – Birmingham, UK – O2 Academy Birmingham #
Monday, December 2, 2024 – Cardiff, UK – The Great Hall, Cardiff Uni Students Union #
Tuesday, December 3, 2024 – London, UK – O2 Forum Kentish Town #
Thursday, December 5, 2024 – Dublin, IE – The Academy +
Friday, December 6, 2024 – Belfast, IE – Limelight +

^ with special guest Black River Delta
+ with special guest Cardinal Black
# Previously announced date with Devin Townsend Acoustic Performance 

Over MYLES KENNEDY:

Als productief songwriter, krachtige zanger en bekwame gitarist stemt MYLES KENNEDY af op het ritme van zijn omgeving en gaat hij mee met de stroom. Als frontman van Alter Bridge hebben zijn opzwepende zang, openhartige teksten en strakke riffs de wereldwijde impact van de groep als goudgecertificeerde, arena-vullende natuurkracht al meer dan twintig jaar aangewakkerd. Op de microfoon van Slash en The Conspirators heeft zijn enorme bereik het publiek sinds 2010 voortdurend verbaasd. Hij wordt een gevierde medewerker en is de zeldzame aanwezigheid die net zo op zijn gemak is op een nummer met Disturbed, Halestorm en Sevendust als bij Gov’t Mule en Darryl ‘DMC’ McDaniels.

Dat is de reden waarom hij meer dan een miljard cumulatieve streams heeft gegenereerd, wereldwijd gouden en platina-certificeringen heeft behaald, talloze fans heeft gestimuleerd en KERRANG! noemde hem ‘een van de beste rockvocalisten’. Het is ook de reden waarom hij zijn eigen weg heeft uitgestippeld.

The Ides of March

In 2021 bracht hij zijn veelgeprezen tweede opus uit, The Ides of March. Het noteerde op indrukwekkende wijze een totaal van vier nummer 1-debuuten in drie landen, waarmee het de Billboard US Top Current Hard Music Chart, de UK Official Rock & Metal Chart en de Official Independent Album Chart, en de Canadese Hard Music Albums Chart omver wierp.

Naast het genereren van meer dan 10 miljoen streams, lokte het unaniem kritisch applaus uit van American Songwriter, Guitar.com, LoudWire, Guitar World en meer. RIFF noemde het ‘een fantastische plaat die je moet luisteren’, terwijl Classic Rock Magazine het ‘4,5 van de 5 sterren’ toekende en vervolgens bevestigde: ‘The Ides of March bevestigt Myles Kennedy als een muzikale krachtpatser.’Met twee solo-inspanningen op zijn naam en uitverkochte headline-tours in de achteruitkijkspiegel, leidt een gevoel van scherp geslepen intuïtie zijn derde volledige LP, The Art of Letting Go [Napalm Records], aangevoerd door de single ‘Say What You Will’. “

MYLES KENNEDY online:

WEBSITE
FACEBOOK
INSTAGRAM
X 
TIKTOK
NAPALM RECORDS

[Foto credit: Chuck Brueckmann]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *