MISTER MISERY KONDIGT “THE DARK LEGACY” TOUR 2024 AAN!

0
Mister Misery

31-10-2024 IN HAARLEM – PATRONAAT

RELEASE NIEUW ALBUM IN 2024 VIA AFM RECORDS

Zweedse moderne metalkoplopers, MISTER MISERY, die zich momenteel niet alleen voorbereiden op de release van hun langverwachte nieuwe album, dat dit jaar op AFM Records verschijnt, hebben zojuist de headliner-tourdata aangekondigd die in oktober 2024 van start gaan! Zorg ervoor dat je ze live ziet tijdens de “The Dark Legacy” Tour 2024, en vind alle hierboven genoemde data in de Flyer.

MISTER MISERY is een innovatieve, moderne en baanbrekende metalband uit Zweden.
Door zuivere en gruizige zang te combineren met hoogspanningsriffs en anthemische refreinen, hebben ze een uniek geluid en stijl ontwikkeld, en een stijl die de essentie van alle subgenres in moderne zware muziek vastlegt.

Sinds de oprichting in 2018 heeft MISTER MISERY twee veelgeprezen studioalbums uitgebracht (Unalive en A Brighter Side Of Death) en een aantal zeer geprezen singles die op de top van de playlist staan. Gecombineerd met een obscene en theatrale uitstraling creëren ze een ervaring die alle zintuigen aanspreekt. MISTER MISERY is een kracht geworden die podia verplettert op het grootste festival dat de scene te bieden heeft, zoals Wacken Open Air, Master of Rock, Full Metal Cruise, Hills Of Rock om er maar een paar te noemen. MISTER MISERY speelde in het voorprogramma van enkele van de meest prestigieuze metalbands, zoals Nightwish en Dream Theater, voor meer dan 15.000 mensen. Eén ding is zeker: ze zullen GEEN overlevenden achterlaten!

Na eerder uitgebrachte nieuwe nummers “Root Of All Evil”, “Boogeyman Boogie” en “Hand Of Death”, beschikbaar op alle digitale streamingdiensten, staat de band op het punt een spannend nieuw hoofdstuk van hun carrière te beginnen, terwijl ze zich hebben aangesloten bij krachten bundelen met AFM Records, die in 2024 met trots hun aankomende album uitbrengen!

MISTER MISERIE is:

Harley Vendetta – zang/gitaar
Alex Nine – leadgitaar / achtergrondzang
Rizzy – drums/achtergrondzang
Alex Alister – bas/back-upzang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *