MOON SHOT MUZIEKVIDEO “THE POWER”

0
moonshot

MOON SHOT – VIERDE DIGITALE SINGLE EN MUZIEKVIDEO VOOR “THE POWER”

RELEASE VIA REAPER ENTERTAINMENT


Schrap het ouderwetse idee van een rockband en betreed dan de wereld van MOON SHOT, waar inzicht en ervaring de jeugdige chaos vervangen als datgene dat tot geweldige rock-‘n-roll leidt. Dit is tijdloze muziek die helemaal thuishoort in de tijd waarin we leven. Voel de energie van deze muzikanten die vaak genoeg in de buurt zijn geweest om je ‘The Power’ te bezorgen

Singles

De eerste drie singles van de Finnen (Yes!, Shadow Boxer en Blackened Spiral) veroorzaakten sensatie in veel landen over de hele wereld: als band die op veel plaatsen nog onbekend was, haalden de nummers de dagelijkse afspeellijsten van grote radiostations en dus in de radiokaarten. MOON SHOT heeft iets bereikt dat zelfs gerenommeerde bands niet voor elkaar krijgen: drie nummers van hetzelfde album die tegelijkertijd op de radio worden gedraaid. Ongelooflijk!

Vandaag presenteert de band de vierde single van hun aankomende album “The Power”, dat op 26 april 2024 wordt uitgebracht via Reaper Entertainment. Dit is het titelnummer van het album. Het nummer is nu beschikbaar op alle populaire streamingplatforms.

De verbluffende nieuwe video is opnieuw gemaakt door regisseur Sami Joensuu.

The Power

“The Power is een nummer over de halo’s boven ons. Het is het positief agressieve nummer doordrenkt van moordende drumbeat en een gevaarlijke baslijn”, zegt zanger en tekstschrijver Ville Malja en voegt eraan toe:
Tekstueel schetst The Power een dramatisch beeld van een moment waarop alles zou kunnen gebeuren. Het vertelt over momenten waar we geen controle over hebben, hoe hard we ook proberen of hoe slim we denken te zijn. Uiteindelijk zijn we niets anders dan een groep cellen die in de duisternis zweeft, gezegend met het vermogen om lief te hebben. “Revolutie vindt plaats in de ruimte tussen de ademhalingen / Dit is het moment van kracht / Als je het wilt / Dan heb je het”
“Toen ik het couplet en refrein van ‘The Power’ schreef en de eerste versie van Ville’s zang erop hoorde, wist ik dat dit een centraal nummer op het album zou worden. Het couplet is een viering van mijn wortels in de elektronische punkmuziek. De gitaarsolo was ook een leuke reis naar experimentele geluiden en out-of-the-box gitaarspel”, zegt hoofdcomponist, gitarist en producer Jussi Ylikoski. “The Power” heeft de kracht en kracht om de barrières van muziekgenres te doorbreken. Het is een pittige en modern gearomatiseerde rock-‘n-roll-soep.”

Tracklist The Power :

01. Life is a Killer
02. Blackened Spiral
03. The Power
04. Arms Around Me
05. Shadow Boxer
06. Yes!
07. Ride Faster
08. Stars Are Holes
09. Supercharged Love
10. Deep Hood
11. 1800 Nights

Discography:

Confession (2021)
The Power (2024)

MOON SHOT is: 
Jussi Ylikoski – Guitars
Henkka Seppälä – Bass
Ville Malja – Vocals
Mikko Hakila – Drums

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *