NEOCRACY LANCEERT NIEUWE VIDEO “TORMENT”

0
Neocracy

DUITSE DEATH-TRASH BAND NEOCRACY RELEASET HAAR NIEUWE ALBUM “PURE ORGANIC’

“PURE ORGANIC” TE BELUISTEREN VIA BANDCAMP

Duitse Death-Trashers Neocracy hebben hun nieuwe single en muziekvideo Torment gelanceert. Torment komt van hun album “Pure Organic” welke te beluisteren is via hun bandcamp.

Check de muziekvideo hieronder:

Bio:

In de zomer van 2020 besloten Volker Pannek, Tim Pannek (vader en zoon) en Franziska Stolze om een aantal liedjes voor zichzelf op te nemen om de tijd van de pandemie op een zinvolle manier te doden.

“We zijn alle drie met elkaar verbonden via verschillende bandprojecten en hebben veel live-ervaring. Ons doel was om goed gestructureerde liedjes te creëren met een hoge herkenningswaarde en om de organische klank van de instrumenten te behouden.”

Een naam voor dit project was snel gevonden. NEOCRACY, een woordspeling voor nieuwe democratie.
NEOCRACY was een voormalig project van Volker dat een paar jaar eerder twee albums uitbracht. De drummer van ons album was de voormalige drummer van de oorspronkelijke band.

In de eerste plaats zijn de nummers gewoon voor onszelf geschreven omdat er in de huidige tijd geen illusies mogen bestaan over het verwerven van roem of een inkomen in de muziekbusiness. Maar in de studio gebeurde er iets wonderbaarlijks. Alle drie de muzikanten hebben zoveel hart en persoonlijke emoties in de nummers gestopt dat ze misschien aan een groter publiek gepresenteerd zouden moeten worden. Hoe dan ook, we denken dat muziek alleen werkt via emoties en persoonlijke ervaringen.

De thuisbasis van de band is Eisdorf, een klein dorpje in Saksen-Anhalt, Duitsland.

PURE ORGANIC Tracklisting:

01 Run
02 Sleep Awake
03 Trust
04 Shallow Hearts
05 Fate
06 Lies
07 Respect
08 Nordic Sky

Neocracy online:

Facebook

Instagram

YouTube

Music | Neocracy (bandcamp.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *