NIGHTWISH TEKENT OPNIEUW BIJ NUCLEAR BLAST

0
Nightwish

OOIT HAD IK EEN DROOM – EN DIT IS HET…

WERELDWIJDE DEAL VOOR MEERDERE ALBUMS

Het is veilig om te zeggen dat deze samenwerking een van de meest magische en betoverende in de moderne metalgeschiedenis is: 2024 markeert de twintigste verjaardag van de samenwerking tussen de Finse symfonische metallegendes en NUCLEAR BLAST. Vandaag maakt het internationale metallabel met trots bekend dat NIGHTWISH opnieuw ‘I Do’ heeft gezegd en hun contract heeft verlengd met een wereldwijde deal voor meerdere albums.

Tuomas Holopainen zegt:
“20 jaar geleden begon onze reis samen met Nuclear Blast, en nu is de tijd gekomen om onze geloften te hernieuwen. Ik ben enorm opgewonden om te zien wat voor soort magie we deze keer samen kunnen bereiden!”

Marcus Hammer zegt:
“Het is een eer om deze samenwerking te hernieuwen en muziekgeschiedenis te blijven schrijven. We zijn meer dan trots om de samenwerking met deze uitzonderlijk begaafde groep muzikanten en hun managementteam voort te zetten. Bedankt voor jullie vriendschap en vertrouwen, Floor, Tuomas, Emppu, Troy, Kai en Jukkis. Ik kijk ernaar uit om je aankomende album en alles daarbuiten te vieren! Kiitos!”

Over NIGHTWISH

Door samen te werken met NUCLEAR BLAST sinds de release van hun veelgeprezen album uit 2004, heeft NIGHTWISH internationale bekendheid en succes verworven door meer dan tien miljoen platen te verkopen en meer dan 60 gouden en platina prijzen te ontvangen, nadat ze zes nr. 1-albums en dertien nr. 1-albums hebben uitgebracht. alleenstaanden. In oktober 2018 werd NIGHTWISH opgenomen in de Tähtikatu – Walk of Fame Finland en werd daarmee het elfde lid van de eregalerij. In 2020 werd de laatste studioplaat van de band uitgebracht, Human. :II: Natuur. dat de discografie van de band bekroonde met opnieuw een nummer 1-succes in Finland en Duitsland, evenals met verschillende andere indrukwekkende hitlijsten wereldwijd.
De band kondigde onlangs de voltooiing aan van de opnames voor hun nieuwe studioalbum, gepland voor herfst 2024.

Over NUCLEAR BLAST

Al 35 jaar lang staat Nuclear Blast Records synoniem voor de wereldwijde vooruitgang van zware muziek. Nuclear Blast, opgericht in Donzdorf, Duitsland in 1987, maakt deel uit van Believe, een van ’s werelds toonaangevende digitale muziekbedrijven. Nuclear Blast heeft een selectie van meer dan 150 bands. Hun kantoren in Los Angeles, Londen, Hamburg en Parijs hebben bijgedragen aan het opbouwen van de vertrouwde wereldwijde reputatie van het label met talloze albumlijstvermeldingen, spraakmakende tours en voortdurende signeersessies van nieuwe en historische acts. Het label heeft extra vertegenwoordigers in onder meer Australië, Brazilië en Zweden.

Line-Up:

Floor Jansen | Vocals
Tuomas Holopainen | Keys
Emppu Vuorinen | Guitars
Jukka Koskinen | Basses
Troy Donockley | Uilleann Pipes, Low Whistles, Acoustic & Electric Guitars, Bouzouki, Bodhrán, Aerophone, Vocals
Kai Hahto | Drums & Percussion

Online:

www.nightwish.com  
www.facebook.com/nightwish
www.nuclearblast.de/nightwish  
www.instagram.com/nightwish/ 
www.twitter.com/NightwishBand

Bandfoto door Tim Tronckoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *