NO KINGS ALLOWED LANCEERT NIEUWE SINGLE

0
No Kings Allowed

“SCOURGE OF THE NORTH” STAAT NU LIVE OP ALLE STREAMING PLATFORMEN

NO KINGS ALLOWED SLAAT NIEUWE RICHTING IN

“Scourge of the North”, een nieuwe single van No Kings Allowed staat nu live op alle streamingplatforms.
Deze nieuwe single slaat een nieuwe richting in voor de symfonische metalcore band No Kings Allowed. Het nummer zelf heeft een langzame maar gestage pass, gecombineerd met ritmische variaties, leadgitaren en stevige breaks.

22 november 2024 brengen ze hun tweede album uit getiteld: ‘A New Era’.
En 2025 zal het jaar zijn waarin de band door heel Europa zal toeren en verschillende shows zal spelen.

Over hun eerste album

‘Dethroned’ was het eerste album dat uitkwam op 8 maart 2024. Ze schreven, namen op, mixten en masterden het hele album helemaal zelf. Het album bevat een mix van melodieuzer/pompender gitaarwerk, brute zang, snelle drums en zelfs filmische stukken. Alle nummers hebben echter hetzelfde doel: hun fans in beweging krijgen. In wezen dient het album als een waarschuwend verhaal over de destructieve aard van ongecontroleerde macht en de verraderlijke manieren waarop het individuen kan corrumperen en families en samenlevingen kan verscheuren. Het onderstreept het belang van verantwoordelijkheid, empathie en de erkenning van de menselijke prijs van ambitie en tirannie.

Over No Kings Allowed

No Kings Allowed is een symfonische metalcore band uit Nederland en België. Ze staan ​​bekend om stevige riffs, brute zang, snelle drums en melodieuze intervallen. Wat anderen bijvoorbeeld over ons schrijven is: ‘’Het hele album is gevuld met pakkende riffs, agressieve zang en genoeg breaks en solo’s om het interessant te houden. Met diverse lagen gitaren, drums en de nodige samples zijn de tracks goed in balans en zonder gebreken uitgevoerd.’’ – MetalfromNL.

Online:

Website

Facebook

Instagram

Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *