PAINTED SCARS BRENGT HARDROCKSINGLE “FREEDOM” UIT

0
Painted-Scars

“FREEDOM” AFKOMSTIG VAN AANKOMENDE DEBUUT EP “KINTSUGI”

“FREEDOM” TE BELUISTEREN OP ALL GROTE MUZIEK PLATFORMS

Painted Scars kondigt de release aan van hun single “Freedom” van hun aankomende EP ‘Kintsugi’. De single verscheen vandaag, 28 juni 2024, op alle grote muziekplatforms.

Over het nummer ‘Freedom’ legt de essentie van verzet en zelfbekrachtiging vast en spoort luisteraars aan om op hun eigen voorwaarden te leven en de oordelen van anderen te verwerpen.
Geïnspireerd door een goede vriend van de band die aan de teksten heeft bijgedragen, resoneert het nummer met authenticiteit en rauwe emotie. Het snelle tempo en de krachtige zang maken van “Freedom” een onvergetelijk volkslied van onafhankelijkheid.

Over Painted Scars

Painted Scars is een gloednieuwe heavy-hit hardrockband die in april 2023 volledig werd opgericht.
In juli 2023 namen ze hun eerste single “Life and Alive” op. De single werd thuis opgenomen door de bandleden en voor mixen en masteren naar een audiotechnicus in Duitsland gestuurd.
Het kreeg zeer positieve recensies van lokale tijdschriften en sociale media.

Scarfest

Hoogtepunten en prestatiesAls proefshow organiseerden ze een minifestival “Scarfest” in hun thuisbasis in Erpe-Mere, België. Het festival vond plaats in augustus 2023.
De show, die een groot succes was, leidde in hetzelfde jaar tot een reeks vervolgshows.
De band staat bekend om hun energieke show die een diepe indruk achterlaat op beginners. Zware riffs en vlammende gitaarsolo’s, gecombineerd met melodieuze refreinen, voorzien het publiek van een mix van headbangen en meezingmomenten.

Aankomende releases

In juli 2024 brengt Painted Scars de derde single uit van hun aankomende EP ‘Kintsugi’, vergezeld van een spannende muziekvideo op YouTube. De volledige EP verschijnt op 17 augustus 2024, samenvallend met de tweede editie van Scarfest.

Painted Scars is:

Jassy ‘Hyacien’ Blue – Vocals
Kevin De Brauwer – Backing vocals & Guitar                   
Yannick Rottiers – Guitar
Jens Van Geel – Bass guitar
Bram Vermeir – Drums
 

Online:

Website

Linktree

Facebook

Spotify

Instagram

Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *