ROBSE BRENGT NIEUWE SINGLE EN VIDEO “HEY STURM” UIT

0
Robse

ALBUM VOORBESTELLING NU OOK GELANCEERD

HARLEKIN & KRIEGER VERSCHIJNT OP 16 AUGUSTUS 2024

Robert-Martin Dahn, al jarenlang frontman en partijgarant van de epische metalband EQUILIBRIUM, is terug met zijn nieuwe band ROBSE en een werkelijk enorm vuurwerk van energie. Het debuutalbum ‘Harlekin & Krieger’ verschijnt op 16 augustus 2024 met een grote releaseshow op de Summer Breeze Open-Air en weerspiegelt de liefde van de gepassioneerde muzikanten voor hard metal met een schat aan intense melodieën. Vandaag presenteert de band de tweede single: ‘Hey Sturm’ is nu beschikbaar op elk groot streamingplatform.

Robse merkt op:

“Ik ben eindelijk weer in mijn element en de fantastische feedback na de eerste single ‘Harlekin & Krieger’ heeft inmiddels de allerlaatste twijfels over deze comeback weggenomen.
‘Hey Storm’ symboliseert alle zorgen, ellende en angsten in het leven en is bedoeld om ons wakker te schudden, zodat we opnieuw de krijger in ons kunnen bevrijden die in het gezicht van al zijn vijanden en problemen spuugt en standvastig voorwaarts op zijn pad stapt.

Het leven kent veel hindernissen en lijden, maar je mag nooit de moed verliezen, want het gaat altijd door. Dit nummer weerspiegelt perfect de muzikale diversiteit op ons album en toont mijn liefde voor Amorphis en ook melodieuze black metal gecombineerd met de donkere zang van oude Equilibrium-albums.”

“Harlekin & Krieger” zal verkrijgbaar zijn op CD, vinyl en als een gelimiteerde luxe boxset met de originele ROBSE drinkhoorn. Je kunt het album hier vooraf bestellen: https://www.robse-band.com

Het verbluffende nieuwe kunstwerk is gemaakt door kunstenaar en auteur Valtyr (www.valtyr.com)

De nummers combineren de bombast van Robse’s oude band Equilibrium met invloeden van In Flames, Immortal, Amon Amarth en staan ​​​​uiteraard ook garant voor een aantal opzwepende feesthits die de sfeer op elk festival zullen opwarmen.

Kijk zelf maar: in april presenteerde de band de eerste single: ‘Harlekin & Krieger’.
Je kunt de officiële video voor het nummer hier bekijken: 

De nieuwe start met ‘ROBSE’ is een reden voor de metalgemeenschap om zich te verheugen. “Harlekin und Krieger” gigantische volle energie, passie en epische liedjes sterven in 2024 in première op de beroemdste Duitse festivals.

Live 2024:

22.06.2024 Herrot – AAARGH Festival
02.08.2024 Wacken – Wacken-Open-Air
15. – 18.08.24 Dinkelsbühl – Summer Breeze Open-Air

Tracklisting:

01. Sonata Arlecchino
02. Harlekin und Krieger
03. Hey Sturm
04. Amenthes
05. Aus dem Gleichgewicht
06. Von der Schenke zur Taverne
07. Kleine weiße Friedenstaube (feat. Stumpen)
08. Lied der Nacht
09. Nostalgia (feat. Dom R. Crey)
10. Flamme der Revolution
11. Viva la Caida

ROBSE is:

Robert-Martin Dahn – Vocals
Dennis “Blaze” Baron – Guitar
Oliver Hey – Guitar
Marius Berendsen – Drums
Marco Paulzen – Bass
Alina Lesnik – Keyboards/Back Vocals

Online:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100028573647265&sk=about
https://www.instagram.com/robse_official/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *