SATANIC NORTH – EERSTE SINGLE EN VIDEO “WAR”

0
Satanic-North

SATANIC NORTH RELEASED EERSTE SINGLE EN MUZIEKVIDEO “WAR”

SATANISCHE PANIEK IS ONDERWEG!

Satanic North – War

SATANIC NORTH is wat er gebeurt als je twee bekende Finse metal artiesten te lang in de afgrond laat staren: Petri Lindroos (Ensiferum, Warmen) en Janne Parviainen (Ensiferum) zijn bereisde, ervaren muzikanten die lang in die afgrond hebben gestaard genoeg om de afgrond op een gegeven moment geïnteresseerd terug te laten staren.
Het titelloze debuutalbum wordt op 19 april uitgebracht via Reaper Entertainment.
Vandaag liet de band het eerste voorproefje los in de vorm van de eerste single “War”. Het nummer is nu beschikbaar op elk groot streamingplatform, via: https://lnk.to/SatanicNorthWar

Tracklisting:

1. War
2. Arise
3. Village
4. Hatred and Blasphemy
5. Four Demons
6. Behind the Inverted Cross
7. Vultures
8. Wolf
9. Kohti Kuolemaa
10. Satanic North

SATANIC NORTH is:

Von Occult – vocals
Skomorokh – guitars
IIT Caprae – bass/backing vocals
Abyssir – drums

Discography:
Four Demons – Demo EP (2022) Cover artwork is gemaakt door Samuli Ponsimaa, FINNTROLL’s gitarist en grafisch meesterbrein.

Satanic North stelt:

“WAR is een nummer dat je gezicht doet smelten om je te laten zien wat er op het debuutalbum staat te wachten.
We presenteren deze eerste single met trots, dus geniet van de knaller en het pak slaag. ” Bestel het album nu vooraf op cd, vinyl en in exclusieve bundels: www.reaper-entertainment.com

Het album kwam snel en moeiteloos tot stand, bezworen en opgenomen tijdens een onheilige zomer – wat natuurlijk ook laat zien hoe dringend deze band nodig was. ‘We hebben alles heel eenvoudig en praktisch gehouden. We wilden niet te veel opnames verspillen om de nummers rauw en natuurlijk te houden”, legt Petri uit. “De mix was voltooid tegen de winterzonnewende en nu ligt dit beest op de loer, klaar om losgelaten te worden.” Dit zal in april gebeuren. 2024: Hier stormt een album op ons af in het teken van de hel, met een meedogenloze, extreme benadering van een genre dat de laatste tijd misschien een beetje zacht en teder is geworden. ‘We hebben allemaal dezelfde visie op black metal, en die visie is: stop het midtempo, laten we de blastbeats terugbrengen’, zingt Petri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *