SKYEYE LANCEERT EERSTE DIGITALE SINGLE EN VIDEO

0
Skyeye

SINGLE “RAILROAD OF DREAMS” BESCHIKBAAR OP ELK GROOT STREAMINGSPLATFORM

RELEASE ALBUM “NEW HORIZONS” STAAT GEPLAND OP 19 JULI 2024 VIA REPAER ENTERNTAINMENT

Sommige bands spelen heavy metal. Sommige bands zijn heavy metal. Maak kennis met de Sloveense krachtpatser SKYEYE, het beste voorbeeld van categorie twee dat je je maar kunt wensen. Met hun derde plaat ‘New Horizons’ solliciteert de beëdigde broederschap officieel en met succes naar de rol van de nieuwste en meest moedige verdedigers van het geloof in de heavy metal, een kracht van staal die al sinds de start in 2014 aan het sudderen was.

Het nieuwe album wordt op 19 juli 2024 uitgebracht via Reaper Entertainment.

Vandaag presenteert de band de eerste digitale single. “Railroad Of Dreams” is beschikbaar op elk groot streamingplatform: https://lnk.to/RailroadOfDreams

De officiële videoclip voor het nummer werd gefilmd in het Museum van de Sloveense Spoorwegen onder leiding van Max Petač (http://www.maxvisuals.si/).

Skyeye reageert op de video:

“De enige constante in het leven is verandering. Met trots presenteren wij u onze eerste single getiteld The Railroad of Dreams van ons komende album – New Horizons. We hebben onze eigen “Railroad of Dreams” gecreëerd met de oprichting van de band 10 jaar geleden. In de tussentijd hebben we drie albums gemaakt, optredens in heel Europa gespeeld en nieuwe fans over de hele wereld gemaakt. De Railroad of Dreams-video toont de kernleden van de band uit de periode van de laatste of laten we zeggen de eerste 10 jaar sinds de oprichting. Voor het eerst zetten we ons zesde lid in de schijnwerpers, de man die grotendeels verborgen zat, nerd achter zijn bureau, onze producer en mixingenieur vanaf dag één, Grega Smola Crkovič. En voor de laatste keer ons oprichter en de belangrijkste drijvende kracht in de begindagen van de band, de man die Sky letterlijk in zijn achternaam heeft, Grega Stalowsky. Hij was de man die altijd 100% energie en toewijding in de band stopte, maar hij denkt dat hij dat in de toekomst niet meer zal kunnen doen. Hij is een echte metal warrior en we weten dat de beslissing niet gemakkelijk voor hem was om te nemen, maar we staan volledig achter zijn beslissing om uit de “Railroad of Dreams”-trein te stappen.

We wensen Grega het allerbeste terwijl hij andere prioriteiten in het leven nastreeft en tijd doorbrengt met zijn gezin. Maar Grega zal nog steeds verbonden zijn met de SkyEye-familie en zal in de toekomst een rol spelen in het songwritingproces van de band, omdat hij de man is die gesmeed is in metal. En nu willen we jullie allemaal verwelkomen op onze ‘Railroad of Dreams’-trein.”

New Horizons

SKYEYE bestaat misschien al tien jaar. En toch voelt ‘New Horizons’ als een echt begin, als een eerste mijlpaal van nog veel meer. Wees erbij en wees getuige van het begin van iets werkelijk spectaculairs. Je zult er later spijt van krijgen als je het niet doet. En dat is een belofte. Of, zoals de band het zelf zegt: ‘We zijn meer dan blij met deze plaat en we hopen dat de fans er net zoveel plezier aan zullen beleven als wij. In naam van SkyEye, laat er heavy metal zijn!”

Pre-order het album nu: https://lnk.to/SkyEyeNewHorizons

“New Horizons” Tracklisting:

01. The Descenders
02. Fight! 
03. Far beyond 
04. Railroad of dreams 
05. Saraswati 
06. New Horizons
07. The Voice from the Silver mountain
08. Forgotten nation    
09. Nightfall 
10. The Emerald river
11. 1917 

SKYEYE is:

Jan Leščanec (vocals)
Marko Kavcnik (guitars)
Urban Železnik (guitars)
Primoz Lovsin (bass)
Jurij Nograsek (drums)
The stunning new cover artwork was created this time by Aleksandar Živanov. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *