SOULLINE LANCEERT NIEUWE VIDEO VOOR “CLOCHARD”

0
Soulline

NIEUW ALBUM “REFLECTIONS” NU VERKRIJGBAAR VIA MASSACRE RECORDS!

Het Zwitserse metalcollectief SOULLINE viert de release van hun nieuwe studioalbum ‘Reflections’, dat afgelopen vrijdag uitkwam op Massacre Records!
Een nieuwe videoclip voor hun nieuwste single ‘Clochard’ gaat nu in première.

Om uw albumkopie te bestellen, verkrijgbaar als CD Digipak, Ltd. Vinyl LP en digitale formaten, ga naar onze partner Bertus Distribution.

‘Reflections’ is een veelzijdige muzikale aangelegenheid en een krachtige verkenning van milieukwesties en onze verbinding met planeet Aarde. Elk nummer weerspiegelt een specifiek aspect van deze vaak onrustige en problematische relatie. 
Volgens de band is het nummer ‘Clochard’ ‘een oproep om de menselijke wortels te herontdekken en een waarschuwing over de toekomst van de planeet.’  

Bij het nieuwe aanbod van de band leidden samenwerking en teamwerk tot een grotere complexiteit in muzikale structuren en arrangementen. Zuivere zang, verweven met Gabriele’s kenmerkende grommen, benadrukken het centrale thema van het album en creëren een intense en boeiende sfeer.

Dit album gaat verder dan louter muzikaal luisteren en transformeert in een zintuiglijke ervaring.  SOULLINE presenteert een meesterwerk dat muziek en beeld combineert om diepe emoties op te wekken en concrete acties te stimuleren. De milieuboodschap, uitgedrukt door de kracht van metalmuziek, maakt van ‘Reflections’ niet alleen een werk van muziek, maar ook van cultureel activisme. Het doel is om ‘Reflections’ naar een breed en divers publiek te brengen, in de hoop dat de boodschap van het album weerklank zal vinden in de hoofden en harten van luisteraars, waardoor een groter milieubewustzijn en positieve verandering worden gestimuleerd.

Tracklist:

01. Last Moon
02. Despise Your God
03. Clochard
04. Say Goodbye
05. Look At The Stars
06. Human Corruption
07. Fragile Dreams
08. Before The Dawn
09. I’m So Sorry

SOULLINE live:

19.05.2024 CH Neuchâtel – Rock The Lakes Cruise
05.10.2024 CH Gaswerk – Winterthur
12.10.2024 CH Rancate – Roncaglia Festival
30.11.2024 CH Baden – Eye See You Festival

SOULLINE is:

Gabriele Gianora – Vocals
Lorenzo Barenco – Guitars, Keyboards
Marco Alberti – Guitars
Rasmus Merker – Bass
Edo Sala – Drums

Online:

https://www.soulline.ch
https://www.facebook.com/soulline
https://www.instagram.com/soulline_metal
https://www.youtube.com/user/soullineofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *