SPOORPARK LIVE FESTIVAL 2024 LINE-UP VOLLEDIG

0

LINE-UP SPOORPARK LIVE FESTIVAL 2024 VOLLEDIG MET TOEVOEGING VAN POSTMENPM WARSON + 1 ACT VAN ROCKACADEMIE TILBURG (TBA)

OP ZATERDAG 29 JUNI IN SPOORPARK TILBURG, MET O.A. UB40, CLOUSEAU, DANNY VERA, DOUWE BOB, YOUNG GUN SILVER FOX EN MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES

TICKETVERKOOP GAAT ALS EEN HOGESNELHEIDSTREIN: INMIDDELS AL RUIM 75% VERKOCHT!

Met de toevoeging van de hiphop-reggae band Postmen (NL) en de Britse jazz- en soulzanger PM Warson, plus nog een act van de Tilburgse Rockacademie – die spoedig wordt aangekondigd – is het programma van één van de mooiste zomerevenementen in Tilburg volledig: Spoorpark Live festival.

Met daarnaast ook nog (inter)nationale grootheden als UB40ClouseauDanny VeraDouwe BobYoung Gun Silver FoxMichelle David & The True-tones en Super db op de poster, verwacht de organisatie (dit jaar voor het eerst in handen van evenementenorganisatie This Is Live Group en booking agency & concertpromotor Greenhouse Talent) dat deze derde editie – op zaterdag 29 juni in het Tilburgse Spoorpark – de mooiste tot nu toe gaat worden.

Dat de bezoekers er óók zo over denken, blijkt wel uit het feit dat inmiddels meer dan 75% van de tickets is verkocht. De organisatie tipt dan ook om niet te lang te wachten met het kopen van een ticket via www.spoorparklivefestival.nl.

SPOORPARK LIVE STIMULEERT NIEUW EN LOKAAL MUZIEKTALENT

Spoorpark Live draagt nieuwe (en lokale) getalenteerde muzikanten (en zangers en zangeressen) een warm hart toe. Om die reden biedt het zomerse festival dit jaar één nieuwe act van de internationaal gerenommeerde Rockacademie – letterlijk – een podium. Dat zit zo. Nieuwe acts van deze Tilburgse muziekopleiding (waar onder meer Krezip, Floor Jansen, DJ Hardwell, Danny Vera – eveneens op de line-up van het festival – Eefje de Visser, Duncan Laurence, Flemming, Davina Michelle en The Kik studeerden) sturen hun muziek in naar de organisatie achter het festival. Mede-organisator Greenhouse Talent jureert en kiest de uiteindelijke winnaar, die de ultieme kans krijgt om de maand erna hét popfestival van Tilburg te mogen openen voor een groot (thuis)publiek. De aanmeldingen zijn inmiddels geopend. Volg de socials voor meer informatie en updates hierover. De winnaar wordt later in de maand mei bekendgemaakt.

SPOORPARK LIVE FESTIVAL 2024: IJZERSTERK INTERNATIONAAL PROGRAMMA

Met UB40 en Clouseau bovenaan het affiche haalt Spoorpark LIVE Festival twee legendarische en internationale acts in huis. De Britse pop- en reggae band UB40 viert dit jaar alweer het 45-jarig jubileum en is bekend van talloze wereldhits zoals ‘Kingston Town’, ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’, ‘I Got You Babe’, ‘Food For Thought’ en natuurlijk de klassieker ‘Red Red Wine’. Ook voor Clouseau is 2024 een feestjaar, want de band bestaat 40 jaar. Dit vieren onze Zuiderburen onder andere met maar liefst 12 uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis. 

Americana/singer-songwriter helden Danny Vera en Douwe Bob behoren sinds jaar en dag tot nationale publieksfavorieten, terwijl het Brits muziekduo Young Gun Silver Fox laveert tussen softrock, soul en R&B. Michelle David & the True-tones nemen het publiek mee naar de bakermat van de Amerikaanse muziekgeschiedenis en laten de kracht van authentieke gospel-soul-Calypso-rhythm & blues- en rock-‘n’-roll voelen en beleven. Hun muziek gaat van West-Afrika naar de Cariben, door naar New Orleans en de Mississippi Delta om vervolgens in Tilburg te eindigen.

SPOORPARK LIVE

Spoorpark LIVE is een zomers festival waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of muzikale interesse. Tijdens Spoorpark LIVE worden alle zintuigen gestreeld en komen zonaanbidders en buitenmensen samen om te genieten van alle moois dat de Tilburgse zomer te bieden heeft. Hier kunnen ze languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen of juist uitbundig dansen en meezingen met een van de vele topacts die op het programma staan. Genieten van een exotische cocktail of van een smakelijk gerecht van een van de vele foodtrucks. Door het park wandelen met kinderen of bijkletsen met buren, familie of vrienden. Niets hoeft, alles mag – de zomer ten voeten uit.

SPOORPARK TILBURG

Het Spoorpark in Tilburg – een cultuurstad bij uitstek – is een dagrecreatiegebied van 7,5 hectare dat in 2019 is voltooid. Het heeft voorzieningen voor recreatie, sport en cultuur en is door een burgerinitiatief gerealiseerd in een voormalig spoor- en industriegebied. Voor dit stadspark zijn cultuurhistorische kwaliteiten (de historie van de locatie); ecologie en groenstructuur (bomen, struiken, gras, een vijver en wandelpaden), landschapsarchitectuur (kunst zoals het kunstwerk De Rits) en voorzieningen voor recreatie en sport (scouting, de Urban Sports Area, beachsport, bootcamps, camping maar ook horeca als het T-huis) essentieel. En dan is er ook nog de 35 meter hoge Kempentoren: een vergrote versie van de bekende Flaestoren op landgoed De Utrecht bij Esbeek en Lage Mierde. Vanaf deze blikvanger heeft de bezoeker een adembenemend uitzicht over de stad en omgeving.

TICKETS

Regular Ticket – €59,90 (inclusief servicekosten)
Junior Ticket (18-) – €33,50 (inclusief servicekosten)

Spoorpark LIVE Festival 2024 vindt plaats op zaterdag 29 juni in het Spoorpark Tilburg en wordt georganiseerd door This is Live Group en Greenhouse Talent. Waar This is Live Group – naast Spoorpark LIVE ook bekend van onder meer Paaspop en Solar Weekend – de eerste twee edities organiseerde, is in 2024 booking agency en concertpromotor Greenhouse Talent aangehaakt, organisator van onder meer uitverkochte concerten van Rammstein en Taylor Swift. Met deze samenwerking zetten de twee Brabantse partijen in op een rooskleurige toekomst, met volop bijzondere verrassingen in het verschiet.

Line-up:

UB40
Clouseau
Danny Vera
Douwe Bob
Young Gun Silver Fox
Michelle David & The True-tones
Postmen
Super db
PM Warson
Rockacademie act (openings act)

ONLINE
Volg de Spoorpark LIVE website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Websitewww.spoorparklivefestival.nl
Facebookhttps://www.facebook.com/Spoorparklivefestival
FB eventhttps://www.facebook.com/events/3679446795634066
Instagram: @spoorparklivefestival/

https://spoorparktilburg.nl/
https://spoorparktilburg.nl/over-het-spoorpark/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *