SUGARPUNCH! ONTHULT SINGLE “HIS GIRL NOW”

0
SugarPunch!

NIEUWE SINGLE EN MUZIEKVIDEO UIT VOOR “HIS GIRL NOW”

“HIS GIRL NOW” ONDERDEEL VAN AANKOMENDE EP “DAMN HONEY”

Rockband SugarPunch! onthult catchy nieuwe single “His Girl Now”
Op 18 maart 2024 brengt de Limburgse punkpop band hun nieuwe single “His Girl Now” uit, compleet met videoclip. In deze clip speelt frontman Jesse Kanters van “Tommy Gazer” (eveneens een Limburgse band) een belangrijke rol.

Over “His Girl Now”

Ons liedje “His Girl Now” is in principe een dikke middelvinger naar mijn ex,” Lacht Janneke, zangeres van SugarPunch!. “Een soort openbaring dat onze relatie echt helemaal fout was, en dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Voor de kijkers van de videoclip wil ik trouwens, voor de goede orde, even melden dat Jesse niet écht mijn ex is. Mijn daadwerkelijke ex liet zich helaas niet benaderen voor een rol in de clip.”

“Damn Honey”

“His Girl Now” is onderdeel van aankomende EP “Damn Honey”, die in het najaar zal worden uitgebracht. Voor de opnames spendeerde de band een volledige week in de studio van Toneshed Recordings in Horst. Producer Erwin Hermsen verzorgde het opnameproces, mix en master.

Videoclip

In januari werd de videoclip opgenomen voor “His Girl Now”. Deze werd deels opgenomen in de gezellige whiskey bar “Richard’s Bar” in Weert. Wederom werkte de band samen met videograaf Dion Huiberts, die ook de eerste twee videoclips (“Let You Fall” en “I Want It All”) van de band heeft verzorgd. Om het verhaal te bekrachtigen werden er twee acteurs ingeschakeld, namelijk Jesse Kanters (Tommy Gazer) en Quinty Peerlings.

De videoclip van “His Girl Now” is hier te bekijken:Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/52byx1zL2aJ1AV7Sf7ihs8?si=5776543584fc4a42

Liever live komen luisteren? Op 23 maart staat SugarPunch! in de Zig Zag Weert.
Hieronder een link naar het evenement:
https://fb.me/e/1di8fDLlA

Online:

Volg SugarPunch! op social media:
https://www.facebook.com/Sugar.Punch.Official/

https://www.instagram.com/Sugar.Punch.Official/

https://www.tiktok.com/@Sugar.Punch.Official

https://www.sugarpunch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *