THE HELLACOPTERS RELEASEN VIDEO VOOR ‘STAY WITH YOU’

0
Hellacopters

PRE-ORDER VOOR GELIMITEERDE 7” SINGLE START VANDAAG

RELEASE VIA NUCLEAR BLAST

Zweedse energieke rock-‘n-roll-legendes THE HELLACOPTERS zijn erg blij om een gloednieuwe single te onthullen genaamd ‘Stay With You’. Het is het eerste nieuwe originele Hellacopters-nummer sinds de release van hun triomfantelijke comeback-album, Eyes Of Oblivion. , in april 2022.

Het zal zeker geen verrassing zijn dat ‘Stay With You’ precies verder gaat waar de band twee jaar geleden ophield. Het is een no-bullshit actie-rock knaller die meteen de achtervolging in gaat. Wederom heeft de band een stijlvolle videoclip afgeleverd die daarnaast zal worden uitgebracht, die werd geregisseerd en gemonteerd door Emil Klinta.

Nicke Andersson (gitaar en zang) zei:

“We zijn bezig met de opnames van ons nieuwe volledige album, waar nog geen releasedatum op staat. In de tussentijd zijn we erg enthousiast over de release van onze nieuwe single “Stay With You”. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat opgenomen op de komende LP, maar we hebben besloten om een Beatles te maken en deze uit te brengen als een op zichzelf staand nummer met een B-kantje. “Stay With You” is een echte mineur-key rocker en wordt ondersteund door onze interpretatie van The Cure’s “Fire In Cairo”. ‘We hopen dat je graaft.’

‘Stay With You’ is vandaag uit op alle streamingplatforms.

Het nummer zal ook beschikbaar zijn als een beperkte 7”-single via Lightning Records. Op de B-kant staat een coverversie van ‘Fire In Cairo’ van THE CURE.

Pre-order nu op: https://lightningrecords.se/shop/

Luister hier naar ‘STAY WITH YOU’:
https://hellacopters.bfan.link/swysg

THE HELLACOPTERS

THE HELLACOPTERS brachten op 1 april 2022 hun achtste studioalbum uit, getiteld Eyes Of Oblivion. Het was het eerste volledige album sinds de release van hun tijdelijke afscheidsplaat Head Off in 2008, en kreeg veel bijval van fans en media. De band stond op #1 in Zweden, #3 in Duitsland en #6 in Finland en vierde een triomfantelijke terugkeer met als hoogtepunt een show met de machtige Iron Maiden in Göteborg in juli 2022, en optredens met Ghost in Duitsland in juni 2023. In februari In 2024 werd hun geliefde klassieke album Grande Rock opnieuw uitgebracht op fysieke formaten, met een herwerkt begeleidend stuk met extra gitaar-, piano- en zangtracks genaamd Grande Rock Revisited.

THE HELLACOPTERS online:

THE HELLACOPTERS | Instagram, Facebook | Linktree
Facebook
Instagram
YouTube


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *