THRESHOLD LANCEERT REMIXES VAN WOUNDED LAND EN PSYCHEDELICATESSEN

0
Threshold

REMIXES WORDEN GERELEASED VIA NUCLEAR BLAST

THRESHOLD THROUGH TIME TOURDATA BEKEND!

THRESHOLD, opgericht eind jaren ’80 in het groene Surrey, bloeide pas echt op in het daaropvolgende decennium en vestigde zich al snel als de belangrijkste vaandeldragers van de progressieve metal in Groot-Brittannië. Vanaf het Wounded Land-debuut uit 1993 construeerde de blijvende creatieve kern van gitarist Karl Groom en keyboardmaestro Richard West een unieke soort zware progressieve muziek, waarin scherpe melodieën, tot nadenken stemmende teksten en ingewikkelde maar donderende arrangementen werden gecombineerd.

THRESHOLD is onverbiddelijk vooruitgegaan in drie decennia van creatief enthousiasme, en heeft misschien wel een nieuw hoogtepunt van potentie bereikt op het conceptuele en muzikale feest van Legends Of The Shires uit 2017. Met zanger Glynn Morgan terug in de plooi, vormt de vaste line-up van de Britten Groom West, drummer Johanne James en bassist Steve Anderson duwden zichzelf op de een of andere manier naar nieuwe hoogten en kregen veel lovende kritieken.

Luister op alle platformen naar Wounded Land: https://threshold.bfan.link/wounded-land-2024.ema

Luister op alle platformen naar Psychedelicatessen: https://threshold.bfan.link/psychedelicatessen-2024.ema

Dividing Lines

Het nieuwste (en twaalfde) studioalbum van de band, Dividing Lines, was donkerder, zwaarder en zelfs avontuurlijker dan zijn voorganger en bevatte het meest inventieve en melodisch krachtige materiaal dat ze ooit hebben opgenomen. uitgavecampagne van hun eerdere releases, opnieuw geremixt en geremasterd in 2024, inclusief frisse nieuwe vinylformaten en cd’s met bonusmateriaal.
We beginnen met het eerder genoemde debuut Wounded Land (met Damian Wilson op zang) en Psychedelicatessen uit 1994 (waar Glynn Morgan werd gerekruteerd als frontman van de band). De band zal in oktober ook beginnen aan de carrière-omvattende ‘Threshold Through Time’-tour door Europa.

Tour:

09.10. BE Ittre – Zik Zak 
10.10. CH Pratteln – Z7 
11.10. DE Aschaffenburg – Colos Saal 
12.10. NL Zoetermeer – Boerderij 
13.10. BE Bilzen, – South of Heaven 
15.10. DE Munich – Feierwerk 
16.10. DE Stuttgart – Im Wizemann 
17.10. DE Neunkirchen – Neue Gebläsehalle
18.10. DE Essen – Turock 
19.10. NL Helmond – Cacaofabriek   

Ticketlinks: https://www.eventim.de/artist/threshold/

Online:

https://www.thresh.net/
https://www.facebook.com/threshold
https://twitter.com/threshold
https://www.instagram.com/thresholdofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *