THRONE OF THORNS BRENGT ATOMIC RETRIBUTION UIT

0
THRONE OF THORNS

VANDAAG, VRIJDAG 26 JANUARI 2024 BRENGT METALBAND THRONE OF THORNS DE TWEEDE SINGLE EN LYRIC VIDEO UIT

HET DEBUUTALBUM “CONVERGING PARALLEL WORLDS” VERSCHIJNT OP 16 FEBRUARI 2024

De nieuwe metalband Throne of Thorns brengt vandaag, vrijdag 26 januari 2024, de tweede single en songtekstvideo uit voor het nummer ‘Atomic Retribution’.

Stream/Download de track hier

Na de geweldige feedback die werd ontvangen op de debuutsingle, brengt Throne Of Thorns hun nieuwe single en songtekstvideo “Atomic Retribution” uit!

De track is afkomstig van het aankomende album ‘Converging Parallel Worlds’ van de band, dat op 16 februari 2024 zal worden uitgebracht als Digipack CD en digitaal streaming/download-formaat.

Met kracht en precisie smeedt THRONE OF THORNS, een nieuwe Belgische metalband, op meesterlijke wijze harmonieuze melodieën en dynamische zang over een solide basis van boeiende gitaarriffs. De band, opgericht door gitarist en songwriter Thomas Jethro Verleye, heeft een getalenteerde line-up van muzikanten samengesteld, waaronder de Ostrogoth-zanger Josey Hindrix, Wim Rotthier op keyboards, Guy Vercruysse (Reject the Sickness) achtergrondzang, productie, mixen en Baruch Van Bellegem op drums.

Converging Parallel Worlds

THRONE OF THORNS creëert een unieke sonische reis door melodieuze, heavy, power en progressieve metal naadloos te combineren, aantrekkelijk voor een divers publiek… voor fans van Blind Guardian, Gamma Ray, Fates Warning, Avantasia, Stratovarius en Helloween. Hun volledige debuutalbum ‘Converging Parallel Worlds’ is een muzikale achtbaan, die zich bezighoudt met de urgente kwesties van mondiaal onrecht en zich verdiept in de verleidelijke greep van het kapitalisme, machtsmisbruik en genotzucht. De titel van het album dient als metafoor voor de slinkende tijd die nog rest om onze destructieve koers te veranderen en te voorkomen dat de aarde en de mensheid bezwijken voor de verwoestingen van meedogenloze welvaart. Met opzwepende melodieën en gedenkwaardige refreinen creëert THRONE OF THORNS muziek die in de geest blijft hangen en bij elke luisterbeurt nieuwe lagen onthult.

De mastering van het album werd toevertrouwd aan Jacob Hansen, een internationaal befaamde Deense producer die bekend staat om zijn niet aflatende toewijding aan sonische perfectie.

‘Converging Parallel Worlds’ wordt op 16 februari 2024 uitgebracht als Digipack CD en digitaal streaming/downloadformaat. De digitale single van “Atomic Retribution” is nu beschikbaar op alle digitale platforms en streamingplatforms! Sla het album vooraf op vanaf hier.

Pre-order het album hier.


 • Produced and engineered by Guy Vercruysse
• Mixed by Guy Vercruysse
• Mastered by Jacob Hansen at Hansen Studios
• Cover art and design by Harley Velasquez

Throne of Thorns is:
Thomas Jethro Verleye – Lead & rhythm guitars, bass, orchestral arrangements
Josey Hindrix – Lead & backing vocals
Wim Rotthier – Keyboards & piano
Guy Vercruysse – Backing vocals
Baruch Van Bellegem – Drums

TRACK LIST:
Rise
Storm Maker
Atomic Retribution
Black Diamond
Converging Parallel Worlds
Underworld
Throne of Thorns
Fire and Ice

Throne of Thorns online:
Official Site:
Facebook:
Instagram:
YouTube:
Vi.Be:
ROAR:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *