TURMION KÄTILÖT LANCEERT SINGLE “SCHLACHTER”

0
TURMION KÄTILÖT

FINSE METALLERS ZINGEN VOOR HET EERST IN HET DUITS

MET CHRIS HARMS VAN LORD OF THE LOST

Vandaag brengen de Finse industriële metallers TURMION KÄTILÖT hun gloednieuwe nummer ‘Schlachter’ uit. Het is het eerste nummer van de band dat in het Duits wordt gezongen en met Chris Harms van LORD OF THE LOST.

MC Raaka Pee merkt op: ‘Schlachter’ behandelt, zoals de naam al doet vermoeden, thema’s die verband houden met slachting, die zowel verwijzen naar concrete slachtingen als naar metaforische betekenissen, zoals mentale of maatschappelijke verscheuring en vernietiging. Het idee voor het maken van dit nummer begon omdat ik mijn jongere zelf wilde uitdagen door een remix te maken van onze eerste single, “Teurastaja.” Zoals gewoonlijk liep het uit de hand en werd het nummer onze eerste single in het Duits. Chris redigeerde de tekst om de sfeer van de wereld van vandaag weer te geven. De slag van de hamer kan je overal brengen!”

Stream ‘Schlachter‘ hier: https://turmionkatilot.bfan.link/schlachter

Over TURMION KÄTILÖT:

TURMION KÄTILÖT is een werkelijk unieke metalband, geworteld in Finland. De band werd opgericht in 2003. Tegenwoordig bestaat de band uit de oorspronkelijke oprichter MC Raaka Pee, Master Bates, Run-Q, DQ, Bobby Undertaker en Shag-U. De band vierde zojuist hun 20-jarig jubileum – tijdens deze levendige jaren is TURMION KÄTILÖT een onverslaanbaar gemene disco-metalmachine geworden waarvan de liveshows ongeëvenaard zijn met hun energie en felle houding.

Disco-grooves uit de jaren 90, maximaal gas geven, pakkende harmonieën, meezingers, noem maar op – er bestaan ​​geen grenzen met TURMION KÄTILÖT. Maar als je aan de oppervlakte krabt, voel je de donkere tinten van het leven over je heen vegen. Hun live-optredens worden geprezen als het wildste en meest chaotische spektakel dat je kunt ervaren en creëren het bizarre rijk van TURMION KÄTILÖT. Stap binnen en ontdek jouw ware essentie.

Online:

Website

Facebook

Instagram

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *