VANDENBERG DEELT MUZIEKVIDEO “HIT THE GROUND RUNNING”

0
Vandenberg

VANDENBURG DELEN OFFICIELE MUZIEKVIDEO VOOR “HIT THE GROUND RUNNING” VOORAFGAAND AAN FEBRUARI-MAART TOUR IN NOORD-AMERIKA EN APRIL TOUR IN NEDERLAND

Vandenberg staan op het punt hun energie volgende maand de weg op te brengen met een tour door Noord-Amerika, waarna ze terugkeren naar Nederland voor een 10-daagse tour in april. Om het nieuws te vieren, heeft Vandenberg ook een muziekvideo gedeeld voor “Hit The Ground Running”, die je hieronder kan bekijken.


 
Over de video zegt Adrian Vandenberg, “Eindelijk! Hoog tijd om eens een “XXXL High Energy Crash Boom Bang Wallop Take No Prisoners” band video te lanceren, wat jullie? Passend bij een uptempo, dynamische chanson natuurlijk, en daar hebben we wel het één en ander van in huis. Een flinke lading nog wel. Fasten your seatbelts, hier komt een forse portie ‘Hit The Ground Running’ van ons nieuwe album ‘Sin’! Elk album schetst een beeld. In plaats van een penseel en canvas te gebruiken, schildert Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en het iconische en direct herkenbare snarenwerk van gitarist Adrian Vandenberg. Samen met zanger Mats Levén, drummer Koen Herfst en bassist Randy van der Elsen, presenteert de invloedrijke gitarist het vijfde studio album van de groep, SIN. Vertrouwd maar wellicht nog een tikkeltje meer powerful dan voorheen; kiezelharde hardrock en meeslepende metal, geproduceerd door Bob Marlette [Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Rob Zombie]. Vorig jaar heeft Vandenberg al video’s uitgebracht voor de singles House on Fire  en Sin .
 

Vandenberg op tournee

De headline tour door Noord-Amerika start op 17 februari in St. Charles, IL, waarna de band zich bij Geoff Tate voegt voor een co-headline tour die loopt van 26 februari tot en met 14 maart. Daarna keert de band terug naar Nederland voor een 10-daagse headline tour met de eerste show op 4 april in Venlo en de laatste show op 14 april in de Melkweg in Amsterdam.
 
Over de tour zegt Ad, “Na in 2023 flink te hebben huisgehouden in de US, Puerta Plata, Dominicaanse Republiek, diverse Europese landen en natuurlijk onze sold out clubtour in onze Lage Landen zijn we ons aan het voorbereiden op onze US East Coast co-headlining tour met Geoff Tate (Queensrÿche). En als bonus hebben we ex-Navarone keyboard held Len van de Laak in onze bende ingelijfd! Daarna de tweede helft van onze NL clubtour, shows in Zweden, Duitsland en nog meer in aantocht. We zijn weer vastberaden om weer een kamerbrede smile op jullie boeventronies te planten!
 
Tickets zijn hier beschikbaar: https://vandenbergband.com
 

Tour dates NL

04 Apr – Grenswerk, Venlo
05 Apr – Tivoli Vredenburg, Utrecht
06 Apr – De Spot, Middelburg
07 Apr – Neushoorn, Leeuwarden
08 Apr – Paard, Den Haag
10 Apr – Spot, De Oosterpoort, Groningen
11 Apr – Effenaar, Eindhoven
12 Apr – Dru, Ulft
13 Apr – Lantaarn, Hellendoorn
14 Apr – Melkweg, Amsterdam


Vandenberg Online:
https://vandenbergband.com/ 
facebook.com/vandenbergbandofficial 
instagram.com/vandenbergband/ 
twitter.com/vandenbergband/ 
youtube.com/@Vandenberg_Official

De bandfoto komt van: Home – Vandenberg (vandenbergband.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *