VICTORY KONDIGT NIEUW ALBUM “CIRCLE OF LIFE” AAN

0
Victory

EERSTE VIDEOSINGLE NU IN PREMIERE

RELEASE CIRCLE OF LIFE 13 SEPTEMBER 2024 VIA AFM RECORDS

Hardrock iconen VICTORY kondigen nieuw album ‘Circle Of Life’ aan, eerste videosingle gaat nu in première!  VICTORY heeft details onthuld over hun gloednieuwe studioalbum, getiteld ‘Circle Of Life’, voor een release op 13 september 2024 via AFM Records! Een making-of-video voor de eerste single van de band, het feestlied ‘Count On Me’, gaat nu hieronder in première. De albumvoorverkoop voor ‘Circle Of Life’ is zojuist begonnen

Over de release van het eerste nummer: ‘De politie zou adviseren om je veiligheidsgordel beter vast te maken als je in de auto luistert…’ Gitarist Herman Frank is overtuigd. Luister naar ‘Count On Me’, nu beschikbaar op alle digitale streamingproviders op https://victory .bfan.link/count-on-me

Uiteraard is de uitstekende reputatie van een succesvolle hardrockact als VICTORY onder meer gebaseerd op de geweldige prestaties uit hun lange carrière. De begindagen van de groep uit Hannover dateren uit de jaren tachtig en omvatten onsterfelijke albumklassiekers en succesvolle tournees over de hele wereld. Niets van dit alles zou echter veel verklaren of zelfs als iets anders dan nostalgie worden beschouwd als hun huidige prestaties niet op één lijn zouden staan met het indrukwekkende verleden van de band.

Circle Of Life

Op hun aanstaande, veertiende studioalbum ‘Circle Of Life’ bouwt de vijfkoppige omringende oprichter en gitarist Herman Frank niet alleen moeiteloos voort op eerdere prestaties, maar klinkt hij ook sterker dan ooit. Frank beschrijft de release met zijn eersteklas productie als ‘nog volwassener en volwassener dan zijn voorganger, we hebben de nieuwe nummers in elk opzicht naar een heel nieuw niveau getild.’  Hij weet waar dit geoptimaliseerde optreden aan te danken is: ‘De groep opereert als een hechte eenheid, gebaseerd op de ervaring van de vele liveshows die we samen hebben gespeeld. ‘Circle Of Life’ brengt samen wat samen is gegroeid en bij elkaar hoort.

Alle tien nieuwe nummers zijn opgenomen door Herman Frank samen met zanger Gianni Pontillo, ritmegitarist Mike Pesin, bassist Malte Frederik Burkert en drummer Michael Stein in de beroemde Horus Sound Studios in Hannover, met een mix met dank aan geluidstechnicus Arne Neurand.

De albumtitel en het bijbehorende hoesontwerp, waarin grafisch ontwerper Oleg (Voodoo) Shcherbakov een filosofisch ‘wiskundeprobleem’ van de Duitse kunstenaar Rune Mields heeft verwerkt, verdienen ook een verklaring: ze gaan over de levenscyclus die in de naam wordt genoemd en wat mensen achterlaten aan het einde van hun aardse bestaan. Wat Herman Frank betreft is het vrij duidelijk dat ‘Circle Of Life’ VICTORY’s krachtige statement voor het nageslacht zal zijn waar hun fans van zullen blijven genieten. Hij zegt: “Voor ons is deze opname ook het perfecte ticket voor nog meer en nog gepassioneerdere Victory-concerten.”  U kunt er zeker van zijn dat er genoeg van zullen zijn in het najaar van 2024 en begin 2025. Hieronder vindt u alle aankomende data, en er zullen er nog veel meer volgen!

‘Circle Of Life’ Tracklist:

01.Tonight We Rock
02. American Girl
03. Count On Me
04. Surrender My Heart
05. Unbelievable World
06. Moonlit Sky
07. Falling
08. Money
09. Reason To Love
10. Virtual Sin
 

VICTORY is: 

Gianni Pontillo (Vocals)
Herman Frank (Guitar)
Mike Pesin (Guitar)
Malte Frederik Burkert (Bass)
Michael Stein (Drums)

Online:

https://www.victory-band.com
https://www.facebook.com/victorybandofficial
https://www.instagram.com/victorybandofficially
https://victory.bfan.link/circle-of-life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *