VLAD IN TEARS BRENGT “BREAK AWAY” UIT

0
Vlad in Tears

HET IS DE DERDE PRE-RELEASE SINGLE VAN HET KOMENDE STUDIOALBUM “RELAPSE”

“RELAPSE” ZAL WORDEN UITGEBRACHT OP METALVILLE RECORDS

VLAD IN TEARS – Break Away

VLAD IN TEARS brengt ‘Break Away’ uit. Het nummer is de derde pre-release single van het komende studioalbum “Relapse”, dat op 8 maart 2024 zal worden uitgebracht op Metalville Records. “Break Away” is de stem van iedereen die de leugens, hypocrisie en leugens beu is. tirannie. Het is de hymne voor iedereen die zich moet losmaken van vooroordelen en verkeerde oordelen.

Na de release van “Porpora” in 2022 is VLAD IN TEARS dichter bij de meeste van hun fans gekomen en hebben ze als nooit tevoren naar de band geschreven over hun gevoelens, hun persoonlijke gevechten en worstelingen.

Vlad in Tears – Relapse

Dit album is opgedragen aan iedereen die nog steeds aan het vechten is, aan degenen die nog niet gewonnen hebben en aan degenen naar wie geluisterd wil worden. Het is een verzameling verhalen van mensen over de hele wereld die willen dat hun stem en verhalen gehoord en verteld worden.
Het kostte de muzikanten bijna een jaar om het te maken. Afgelopen zomer hebben Kris en zijn twee broers Alessio en Dario 10 dagen op rij doorgebracht in de persoonlijke opnamestudio van Kris. “Zoiets hebben we al lang niet meer gedaan. We hebben de ware magie gecreëerd en gevoeld dat onze band als broers kan worden losgelaten als we samen zijn, volledig toegewijd aan onze muziek.” Kris Vlad geeft commentaar. Na de opname had de band het genoegen om samen te werken met Alessandro van “Escape Room Records”, die een enorm en geweldig geluid voor hen maakte.
“Relapse” is het 9e VLAD IN TEARS-album, en het is het meest rockende album, dat, hoe raar het ook klinkt, maar geen synth-instrument bevat. Ze hebben echter slechts één volledig electro-nummer gemaakt.
De band heeft ook 9 van de 11 nieuwe nummers opgenomen als akoestische versie, die exclusief verkrijgbaar zal zijn als onderdeel van de gelimiteerde Fan-Box.

TRACK LISTING :

1. Break Away
2. Broken Bones
3. Day By Day
4. Dig Deep
5. Fight For Another Day
6. Goodbye
7. Hallo
8. Hear Me Out
9. Live Again
10. Me Myself And I
11. Not Good Enough

DISCOGRAPHY (ALBUMS) :

Seed Of An Ancient Pain (2007)
Underskin (2009)
Welcome To Vladyland (2011)
Vlad In Tears (2014)
Unbroken (2016)
Souls On Sale (2017)
Dead Stories Of Forsaken Lovers (2020)
Porpora (2022) 

Vlad in Tears is:

Kris Vlad – Vocals
D. Vlad – Bass Guitar
Lex Vlad – Guitar

Online:

Vlad in Tears

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *