XANDRIA BRENGT NIEUWE MUZIEKVIDEO “UNIVERSAL” UIT

0
Xandria

HET LAATSTE ALBUM “THE WONDERS STILL AWAITING” HIER VERKRIJGBAAR

RELEASE VIA NAPALM RECORDS

Vandaag, na het succes van hun top 10 Duitse hitlijstalbum, The Wonders Still Awaiting, heeft de bekende symfonische metalband XANDRIA een pakkende gloednieuwe single onthuld, getiteld ‘Universal’, vergezeld van een betoverende officiële video. Het nummer, gemixt door de veelgeprezen Deense producer Jacob Hansen, combineert op harmonieuze wijze symfonische refreinen en boeiende refreinen met klassiek heavy metal gitaarwerk.

Na een zeer geslaagde tournee samen met symfonische metalcollega’s Delain in 2023, zal XANDRIA zich bij icoon K.K. Downing’s band, KK’s Priest, voor twee shows in Duitsland, terwijl ze momenteel naast de dwergenmetallers Wind Rose het Noord-Amerikaanse publiek boeien. Dankzij hun gestage toewijding zullen ze later dit jaar ook de podia van Wacken Open Air en andere grote Europese festivals sieren!

XANDRIA over ‘Universal’:
“We zijn overweldigd door de geweldige feedback voor ons album The Wonders Still Awaiting en zijn zo dankbaar voor onze geweldige fans! Al deze positieve energie inspireerde ons om snel nieuwe muziek te schrijven, en hier is het eerste nummer van de nieuwe muziek die op je wacht Wij hopen dat u ervan geniet! Hartelijk dank voor uw steun!

Ter nagedachtenis aan Jina Mahsa Amini en voor alle moedige mensen overal ter wereld die strijden voor de mensenrechten. Mensenrechten zijn universeel.
Maar ze worden niet overal gerespecteerd, en waar ze wel zijn, kunnen ze weer worden weggenomen. Dat betekent dat we ze allemaal voortdurend moeten verdedigen, en daarvoor moeten we samen met alle mensen in de wereld staan. “

XANDRIA live 2024:

Headline Show:
09.05.24 NL – Leiden / Headliner Club Show, Support tba

European Dates:
w/ KK’s Priest
16.05.24 DE – Hamburg / Docks
19.05.24 DE – Munich / Backstage

Festivals:
10.05.24 BE – Bomal-sur-Ourthe / Durbuy Rock Festival
20.06.24 ES – Cartagena / Rock Imperium
02.08.24 DE – Wacken / Wacken Open Air
16.08.24 CZ – Moravský Krumlov / Rock Castle
17.08.24 CH – Vallamand / Rock The Lakes

XANDRIA are:
Ambre Vourvahis – Vocals
Marco Heubaum – Guitar
Robert Klawonn – Guitar
Tim Schwarz – Bass
Dimitrios Gatsios – Drums

XANDRIA online:
WEBSITE
FACEBOOK        
INSTAGRAM
NAPALM RECORDS

[Bandfoto credits: Tim Tronckoe]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *