EXA – LEFT IN SHARDS (THRASH / METAL)

0

NIEUW ALBUM VAN DE DUITSE TRASHERS EXA

VOOR FANS VAN KREATOR, TESTAMENT, PANTERA, SLAYER, EXODUS, METALLICA EN DERGELIJKE

EXA – Left in Shards, deze nieuwe plaat is hun tweede full-length en hij komt uit als een Independent Release. De releasedatum staat op 9 februari 2024. ( Thrash / Metal )

Artiest:  EXA
Titel: Left in Shards
Formaat:  Digitale CD / Fysieke CD
Label: Eigen Beheer

Tracklist:
01. Return to Madness
02. Under his Eye
03. Dead Child Eyes
04. Hire to Fire
05. Mind Free
06. Left in Shards
07. Witch Hunt
08. Cease to Exist
09. Circadian
10. King Terror

Left In Shards

De Duitse thrash metal krachtpatser EXA is klaar om de grondvesten van de thrash metal scene te doen schudden met de langverwachte release van hun tweede studioalbum, ‘Left in Shards’. Deze sonische aanval is klaar om de band naar nieuwe hoogten te katapulteren en hun reputatie als een van de meest formidabele nieuwkomers in het genre te verstevigen.

Met een rauwe en niet aflatende energie die hun kenmerkende geluid definieert, heeft EXA ‘Left in Shards’ zorgvuldig samengesteld om een geweldige ervaring te leveren voor metalfanaten over de hele wereld. Bekend om hun zinderende riffs, meedogenloze drums en agressieve zang, blijft de band hun geluid ontwikkelen terwijl ze trouw blijven aan hun roots die hen wereldwijd een toegewijde schare fans hebben opgeleverd.

Left in Shards’ verkent thema’s die variëren van maatschappelijke verdeeldheid tot persoonlijke introspectie, waardoor een verhaal ontstaat dat zowel krachtig als resonerend is. Het album laat EXA’s muzikale bekwaamheid en volwassenheid horen, en weeft een tapijt van agressie en melodie dat luisteraars van begin tot eind zal boeien.

Geproduceerd, gemixt en gemastered door de band’s eigen Tom EXA (Tschernig) in LTMF Studios, bereikt ‘Left in Shards’ nieuwe hoogten van sonische uitmuntendheid. Toms expertise achter de knoppen heeft EXA in staat gesteld om de essentie van hun liveoptreden vast te leggen en tegelijkertijd een productieniveau te bereiken dat het album naar een professioneel niveau binnen het genre tilt.
 

Beschikbaar

‘Left in Shards’ zal vanaf 9 februari 2024 beschikbaar zijn op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music. Fysieke exemplaren en exclusieve merchandise kunnen vooraf worden besteld via de officiële website van de band op https://exa-thrash.de/
 
EXA nodigt fans, media en professionals uit de industrie uit om samen met hen de release van ‘Left in Shards’ te vieren en de kracht van Duitse thrash metal op zijn best te ervaren.

Meer omtrent deze band kan gevonden worden via:
Website
Facebook
Instagram
Bandcamp
Spotify
YouTube
iTunes
Apple Music
Metal-Archives

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *